Atunci cînd faci sex cu cineva...

Atunci cînd faci sex cu cineva faci sex cu toți partenerii lui. Nu se referă la o orgie care ar putea da ceva fiori de groază unora, ci la ceva un pic mai perfid și mai neplăcut decît un banal sex în grup . Sau niște swingeri puși pe șotii.

Expresia nu e deloc nouă, o știu de cîțiva ani buni dar nu cred să o fi tratat pînă acum aici. Ceva mai devreme am găsit imaginea asta pe facebook și mi-am amintit de ea... și, dacă tot m-am decis să scriu despre acest subiect, am considerat că este o continuare destul de potrivită a articolului ăsta.

Nu cunosc povestea imaginii alăturate, dar mesajul ei este cît de poate de simplu: protejați-vă împotriva BTS-urilor (bolile cu transmitere sexuală). Așa cum cu siguranță mulți dintre voi știți, actul sexual implică transfer de lichide, iar alea nu conțin doar... salivă, spermă și lichid spermatic. în general tot ce intră trebuie să și iasă, de obicei imediat după ejaculare, dar uneori trebuie să aștepți 9 luni ca să înceapă să urle din toți plămînii odată ce dă de oxigenul din aer.

Problemele apar cînd unele chestii (altele decît penisul și ceea ce ajunge să fecundeze ovulul) rămîn pentru o perioadă nedeterminată în organismul gazdă. Se reproduc, se multiplică și așteaptă fiecare ocazie care li se oferă pentru a face autostopul și de a sări în vehicele care le ies în cale. Adică următorul act sexual neprotejat de prezervativ.

Mă refer, evident, la viruși. Sifilisul este acum vindecabil, dar încă mai circulă aiurea, folosindu-se de fraierii care n-au răbdare să treacă pe la farmacie ca să-și cumpere "un cauciuc" sau n-au idee cum să și-l tragă pe penis... deși, dacă ai răbdare, poți să-l rulezi chiar și cu gura... Alte BTS-uri (precum HIV, cîteva tipuri de hepatită transmise sexual) sînt oarecum controlabile cu medicamente, atunci cînd lumea are bani și acces la ele, dar lăsate netratate încă fac ravagii prin diverse colțuri ale lumii.

Indiferent cîți parteneri sexuali ai avut pînă acum, e de ajuns ca unul singur să fie bolnav și să vi-o trageți fără prezervative ca să te îmbolnăvești și tu.

Sînt curios: cei care ați ajuns să vă îmbolnăviți astfel și dați o grămadă de bani pe un pumn de medicamente de care aveți nevoie ca să supraviețuiți.... nu vă plîngeți în pumni și nu vă dați pumni în coaie că ați fost prea zgîrciți sau prea naivi să cumpărați un amărît de prezervativ?