Fotografie

Sau ce înseamnă să fotografiezi de la înălțime marea barieră de corali înainte de a fi afectată ireversibil sau înainte de a dispare.

Ce poți să faci cînd deja s-a intalat bine primăvara, fetele frumoase din Oltenia și-au văzut de treburi, iar cei de la FotoPunct au organizat un nou atelier de fotografie (26-29 mai 2016)?

Fotograful David Levene a scos în evidență orașele secolui XXi după vreo 12 ani de documentare a modului în care oamenii trăiesc și muncesc în 70 de orașe.

Adică cam așa arată un atelier de fotografie care a avut loc în perioada 24-27 martie 2016, realizat de cei de la FotoPunct.

30 de zile pe mare prin furtuni, ploaie torențială și trafic aglomerat. Un timelapse obținut din aproximativ 80 de mii e poze (și 1500 GB pentru întreg proiectul).

O expoziție specială, deosebită chiar, va avea loc din 27 mai pînă în octombrie 2016 la muzeul de istorie naturală a universității Oxford. Autorul fotografiilor cu insecte este Levon Biss.

Modul în care te percepi pe tine însuți poate fi percepul de oamenii din jur (în aspect, atitudine, comportament), dar și modul în care te percep aceștia în funcție de ce li se spune despre tine lasă urme.

Imaginile alăturate au fost realizate de-a lungul a doi-trei ani, în 5K, mai ales în Oregon, California și Canada. Plus o scenă din Himalaya.

O succesiune de o oră cu imagini ale planetei noastre cele plate văzute de pe orbită (aproximativ 400 de km înălțime). Imaginile în Ultra High Definition au fost făcute de astronautul Jeff Williams de la NASA în timpul misiunii sale pe stația spațială internațională în anul 2016.

Zonele ”vizitate” includ Riviera franceză, deșertul Sahara, America de nord (din Texas pînă în Canada). Printre altele.

S-ar putea să omori un pic senzorul aparatului foto și să pierzi ceva mai mult timp decît ai avea de pierdut, dar rezultatul poate fi uneori de-a dreptul spectaculos.

Cică este prin cinema un film cu și despre marele zid chinezesc, unul care a stîrnit mici controverse pe motiv de distribuție a unui actor american (cu origini caucaziene) în mijlocul unei acțiuni cu și despre chinezi. N-am văzut (încă?) filmul, dar măcar mă consolez cu ceva mai bun: marele zid filmat cu drona. Mi-ai recomanda să mă duc la filmul ăla?

Dacă te-ai blocat pe nud și ai uitat de fotografie cu siguranță nu te interesează conținutul înregistrării alăturate. Chiar dacă rezultatul unei sesiuni fotografice poate fi de-a dreptul plăcut.

Primul episod dintr-o serie de fotografii aeriene, peisaje ale României anului 2016, realizate de Bogdan Teodorescu cu un DJI Phantom 3 Professional. Următorul episod va apare peste aproape un an, în ultima zi a lui 2017.

O călătorie făcută în luna mai 2015 prin sud-vestul Statelor Unite ale Americii pe o lungime de aproximativ 4500 de kilometri prin Utah, Arizona, Nevada și California în explorarea unor perisaje incredibile. Imaginile alăturate au fost realizate cu mici sacrificii (cum ar fi somnul sau expunerea la frig sau venin de scorpion). Tehnica folosită este ”lay

Înregistrarea alăturată a fost realizată de-a lungul a 11 nopți în luna martie în La Palma, una dintre insulele Canare, vestite pentru aerul curat și cerul liber - motiv pentru care au fost construite acolo o serie întreagă de observatoarele stelare.

În fiecare noapte de vară, între martie și octombrie, se poate urmări un răsărit magnific: cel al Căii Lactee.

Poate nuditatea și fotografia să te învețe cum să experimentezi frumusețea cît mai simplu și mai direct? Atunci cînd admiri un corp gol în contextul fotografiei în mijlocul naturii (cu

Un proiect de fotografie condus de Carlos Ayesta și Guillaume Bression caută să surprindă ce se întîmplă atunci cînd foștii rezidenți ai Fukushimei se întorc acasă de parcă dezastru de la reactorul nuclear din 2011 nu s-a întîmplat niciodată.

Imaginile alăturate au fost realizate la sfîrșitul lui iunie, începutul lui iunie în Islanda, și acoperă cea mai mare parte a peisajelor variate din zona înaltă din centrul insulei: poți observa scene din peninsula Snaefellsnes din vest, munții variați și zona de pe coastă din nord, fiordurile din este și ghețarul Vatnajökull din sud. Cele mai neașteptat

Cam 5000 de fotografii făcute în 5 zile petrecute de Anthony Lacaes în Tokio cu un Canon eos 600d, Canon zoom usm 70 - 300 f4/0 și un tripod, prelucrate mai apoi pentru a obține timelapse și hyperlapse cu un oraș mereu în mișcare.

Poate ai avut prilejul să observi cerul înstelat al nopții doar cu ocazia Perseidelor, poate nici măcar atunci nu ți-ai făcut timp să ieși din orașul poluat de lumină pentru a

Subcategorii

Fotografie - expozitii

Fotografie - portrete

Fotografie - fotografi

Fotografie - peisaje

Fotografie - Imagini prelucrate

Fotografie - stiri

User Rating: / 1
PoorBest  
Fotografie - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.