de groaza

Rec 3: Genesis (2012) și Rec 4: Apocalipsis (2014)

Acum vreo 3 ani am avut prilejul să urmăresc două filme de groază în limba spaniolă: Rec (2007) și Rec 2 (2009), al doilea fiind continuarea primului. Pot fi oarecum asemăna

Candyman

Acum vreo două săptămîni, într-o seară, discutînd cu cineva, mi-am amintit de un film pe care-l văzusem pe vremuri și care mi-a plăcut destul de mult la momentul respectiv. în ultimele săptămîni am apucat să revăd acel film, primul din seria Candyman, și cele două continuări și pot spune că parțial s-a meritat să o fac, parțial am fost dezamăgit.

de groaza

The Shining (1980)

De o perioadă am început să citesc romanul lui Stephen King cu același nume și m-am gîndit să văd ecranizarea făcută după el. Ştiam că a fost făcută cel puțin una, cea din 1980, în regia lui Stanley Kubik, despre mini-serialul din 1997 am aflat doar în această seară. Mai multe informații despre el se pot găsi pe imdb, prin

Rec 2 (2009)

Este continuarea filmului Rec pe care l-am urmărit acum cîteva zile și despre care am scris aici. Ideea acțiunii, mai ales dacă ați văzut deja pe primul Rec, este simplă (cel puțin în aparență): o clădire a fost băgată la carantină din cauza contaminării cu un virus ucigaș.

Rec (2007)

 

La sugestia unui prieten am căutat un film spaniol, realizat în 1997, numit 

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.