desene animate

Ice Age 4 - First Look Teaser

Simpatic puștiul... ca întotdeauna. Poate o să mă duc la Continental drift (adică al patrulea film din seria Ice Age)... cu condiția să nu uit de el.

Phineas si Ferb de la Disney

Un prieten m-a întrebat ce știu despre Phineas și Ferb... cînd i-am spus că nu știu ce fel de mîncare este s-a uitat la mine ca la felul 10. Aparent este vorba de niște desene animate de la Disney lansat prin 2007. Partea proastă e de vreo doi ani încoace n-am prea apucat să mă uit la așa ceva... nu că nu m-aș uita la desene animate și la vîrsta asta (mai ales la Tom și Jerry pe care îi conside

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

© 2018 Drept de autor Dan-Marius Sabău. Realizat de Supravirtual SRL.

Publish modules to the "offcanvs" position.