Scurt metraje

Tehnologia viitorului si vederea îmbunatatita: Sight de la Sight Systems

Despre vederea îmbunătățită (augmented vision) cu ajutorul unor LED-uri și lentile de contact am mai scris prin septembrie 2011... așa că nu e deloc de mirare că filmulețul alătura

Superman, Spiderman sau Batman

Să nu-mi spuneți că nu vă place filmulețul ăsta de scurt metraj că vă cred. Poate că nu vă dați în vînt după așa ceva, sau după întîniri de gradul 4 cu copii, dar cu siguranță filmul v-a atras atenția dacă ați avut răbdarea să-l urmăriți.

A fost regizat de Tudor Giurgiu, scenariul a fost scris de Doru Lupeanu, producția: Libra Film în

Asociatia Ecoplanning si Oradea veche

Filmul de scurt metraj a fost realizat de Asociația Ecoplanning în cadrul Concursului Orașul 20.20. Descrierea lui pe youtube conține și motivația realizării lui:

Castigarea Oscarului de catre filmul The Artist ne-a inspirat in realizarea acestui material. Am intrebat mai multe persoane care este sufletul orasului,

Tune for Two (2011)

Nu prea îmi place să pun aici videoclipuri în serie, dar se mai întîmplă uneori să dau peste chestii mișto care sînt realizate în întregime sau conțin înregistrări video. Ca ăsta, de exemplu, peste care am dat întîmplător un pic mai devreme... nu la mult timp după ce am publicat melodia zilei.

Sînt sigur că sînteți familiari cu execuț

Archetype de Aaron Sims

RL7 este un robot de luptă de 2 metri și jumătate, aproape 3 metri, care dispare după apariția unei erori, luînd cu el amintirile vii că odată a fost odinioară om. Pe măsură ce creatorii lui și militarii îl înconjoară RL7 caută să afle adevărul șocant din spatele amintirilor sale.

Scurt metraje

Orasul linistit

Regia este semnată de Ruari Robinson.

Parasiti

 Regia: Joel Loukus.

Actorii: Andrew Weigand, W. Tyr Rollins, Dylan Hintz

Modelul navei: "Morena" de SolCommand.

Cadoul

Un film SF de scurt metraj a cărui acțiune are loc în Rusia, regizat de Carl E. Rinsch, Cadoul aparține campaniei Linii paralele derulată de cinemaul Phillips. Nu este un film științifico-fantastic obișnuit, dar îmi place prin atmosfera lui.

A Perfect Match. BMW Classic.

 A Perfect Match este un film de scurt metraj făcut de către cei de la BMW Classic. Personajul principal al filmului este Jack, iar actiunea urmărește căutarea unui model adecvat pentru înlocuirea vechii mașini a lui Jack, un BMW 1602, cu una care sa aiba aer conditionat. La imboldul unei fete, evident.

Aplauze, va rog!

Acum vreo două săptămîni citeam pe pagina Ioanei Ştef despre filmul acesta de scurt metraj realizat de niște liceene din Oradea. Azi l-am găsit încărcat pe youtube

Amatorul

Scurt metrajul "Amatorul", scris de Gabriel Andronache și regizat de Marian Crișan, a fost selecționat la Festivalul de Film de la Dresda care va avea loc între 15 și 20 aprilie 2008.Scurt-metrajul "Amatorul" a mai fost selecționat în competețiile de marcă de la Milano, Uppsala, Varșovia și Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) fiind o coproducție a casei de

Tobosari heavy metal

Un film scurt din 2005 Anglia-Moroco.

Ora fericita

Filmulețul are un nume asemănător (cel puțin în traducere) cu o emisiune de pe ProTV de o calitate cel mult mediocră (emisinea, nu filmul), dar este de o calitate superioară emisiunii.

 

Raalizator: Maxime Paccalet

Scenariu: Maxime Paccalet, Pierre Razetto, Dimitri Cohen-Tanugi

Coloana sonoră: Agence Face B

Validarea, o fabula despre parcarea gratuita

Este în engleză, dar e o fabulă drăguță. îi are ca actori principali pe TJ Thyne și Vicki Davis, scenaristul/regizorul/compozitorul este Kurt Kuenne și are cîteva premii la activ.

Scurt metraje

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

© 2018 Drept de autor Dan-Marius Sabău. Realizat de Supravirtual SRL.

Publish modules to the "offcanvs" position.