apocaliptice

I am legend (2007)

Pe vremuri, acum vreo 20 de ani, cînd a început difuzarea serialului cu prințul din Bel Air, n-aș fi zic că Will Smith va ajunge să fie atît de cunoscut ca acum. Dar s-a întîmplat.

I am legend este unul dintre filmele pe care le-am revăzut zilele astea cu plăcer

Filmul 2012, anul 2012 si previziunile sumbre ale multora

Ceva mai devreme am primit într-un mesaj o locație pe Cinemarx în care cineva a spus cîteva cuvinte despre filmul 2012. M-am apucat să citesc textul și de cîteva ori am început să zîmbesc, e un text interesant despre un film SF lansat de curînd. Am mai auzit de el, nu l-am văzut, dar mă gîndesc să mă

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.