Killing Eve (2018-) trailer

N-am auzit pînă acum de serialul ăsta, dar după ce-am văzut prezentarea celor două sezoane (primul a fost difuzat anul trecut, al doilea va începe să fie difuzat din 7 aprilie anul ăsta) de 8 episoade fiecare pot spune că acțiunea pare interesantă: după o serie de evenimente viețile unui operator de securitate și a unui asasin devin interconectate.

Mai ales că actrița Sandra Oh (cunoscută pentru rolul Cristinei Yang din serialul Anatomia lui Grey) a revenit pe ecrane într-un rol destul de diferit dar interesant: Eva (Eve) este un operator al unui serviciu de securitate care s-a plictisit - serviciul de la birou nu o satisface și-și imaginează că e spioană.

Villanelle este o ucigașă profesionistă talentată care se agață de luxul pe care și-l poate permite odată cu banii primiți pentru misiunile sale. Cică cele două femei devin obsedate una de cealaltă și se implică într-un joc de-a șoarecele și pisica.

Serialul a fost creat de Phoebe Waller-Bridge. Distribuția: Jodie Comer (Villanelle), Sandra Oh (Eve Polastri), Fiona Shaw (Carolyn Martens), Kim Bodnia (Konstantin Vasiliev), Sean Delaney (Kenny Stowton), Kirby Howell-Baptiste (Elena Felton), Owen McDonnell (Niko Polastri).