Shaft (2019) trailer

Mai întîi a fost filmul din 1971. Apoi a fost filmul din 2000 cu nepotul detectivului din primul film. Iar acum Shaft se întoarce (în iunie 2019) cu detectivul original, nepotul lui și John Shaft Junior (JJ), un expert în securitate cibernetică cu o diplomă de la MIT care cere ajutorul tatălui său pentru a afla adevărul despre moartea prematură a celui mai bun prieten.

Absent din viața lui JJ în perioada copilăriei și adolescenței acestuia, John Shaft al II-lea (Samuel L. Jackson) e de acord să-și ajute fiul să parcurgă Harlemul în siguranță. Dar scînteile nu întîrzie să apară.

Regia e semnată de Tim Story pe baza unui scenariu scris de Kenya Barris și Alex Barnow și a personajului John Shaft din romanul scris de Ernest Tidyman.

Distribuția: Samuel L. Jackson (John Shaft II), Regina Hall, Avan Jogia, Alexandra Shipp, Matt Lauria (Cutty), Luna Lauren Velez (Bennie), Method Man (Freddie P), Jessie T. Usher (John Shaft Jr.), Richard Roundtree (John Shaft I), Isaach De Bankolé (Gordito), Sylvia Jefferies (femeia odinioară frumoasă), José Alfredo Fernandez (muncitorul în construcții), Jessica Medina (ospătara), Ian Casselberry (Manuel 'Manny' Orozco), Athena Akers (patroana din New York).