Escape Plan 2: Hades (2018) trailer

La o vîrstă la care mulți se gîndesc la pensionare (are aproape 72 de ani) Sylvester Stallon e o persoană ocupată: Escape Plan 2 și 3, Rambo 5 și Creed 2 sînt doar cîteva dintre filmele în producția cărora a fost implicat în ultimul timp. Continuarea filmului din 2013 îl are în prim plan tot pe Ray Breslin, specialistul care pune la încercare închisorile cu securitate maximă încercînd să evadeze din ele.

De data asta Ray Breslin conduce o echipă de specialiști în securitate bine antrenați în scoaterea oamenilor din închisorile impenetrabile de pe glob. Atunci cînd cel mai de încredere operativ, Shu Ren, este răpit și închis în cea mai elaborată închisoare construită vreodată, în întregime computerizată și schimbîndu-și constant forma, Ray trebuie să-i dea de urmă cu ajutorul cîtorva dintre foștii prieteni.

Regia e semnată de Steven C. Miller pe baza unui scenariu scris de Miles Chapman.

Distribuția: Dave Bautista (Trent DeRosa), Sylvester Stallone (Ray Breslin), Jaime King (Abigail Ross), Wes Chatham, 50 Cent (Hush), Jesse Metcalfe (Luke Walken), Baylee Curran (Alice), Lydia Hull (Jules), Ashley Cusato (Mary), Vincent Young (Curly), Roman Mitichyan (funcționar la librărie), Xiaoming Huang (Shu), Alphonso A'Qen-Aten Jackson (prizonierul), Zeeko Zaki (soldat MDLF), Chen Tang (Yusheng Ma).