The Predator (2018) trailer

Un nou film din seria Predator (unul mult așteptat) va apare în cinematografe în 14 aprilie anul ăsta. Dacă nu te poți abține să afli mai multe e important să știi din timp că atunci cînd un copil declanșează accidental întorcerea pe Terra a celor mai ucigători vînători din Univers numai cîțiva soldați în retragere și un profesor de științe nemulțumit mai pot salva specia umană de la dispariție.

Acum Prădătorii spațiali ajung în suburbiile unui orășel, mai rapizi, mai inteligenți și mai ucigători decît au fost vreodată după ce și-au îmbunătățit codul genetic adăugîndu-i ADN-ul altor specii.

Regizat de Shane Black (unul dintre actorii care a apărut în filmul original, din 1987) pe baza unui scenariu scris de Fred Dekker și Shane Black și a personajelor create de Jim Thomas și John Thomas.

Distribuția: Yvonne Strahovski (Emily), Olivia Munn (Casey Bracket), Lochlyn Munro (locotenent-general Marks), Jacob Tremblay (Rory McKenna), Sterling K. Brown (agent guvernamental), Thomas Jane (militar veteran), Boyd Holbrook (Quinn McKenna), Jake Busey (fiul lui Peter Keyes), Edward James Olmos (general de armată), Keegan-Michael Key, Alfie Allen (militar din forțele speciale în retragere), Niall Matter (Sapir), Trevante Rhodes (Williams), Patrick Sabongui (Merc), Paul Lazenby (biciclistul).