The Darkest Minds (2018) trailer

Un nou film științifico-fantastic cu și despre adolescenți speciali (cu abilități care-i sperie suficient de mult pe adulți pentru a-i considera ca fiind o amenințare pentru guvern și a-i închide pentru perioade nedeterminate) va apare în cinematografe în luna august 2018.

Un grup de adolescenți se transformă într-o mișcare de rezistență pentru a cîștiga controlul viitorului lor. Ruby, o adolescentă de 16 ani și unul dintre cei mai puternici tineri de vîrsta ei, a scăpat din tabăra în care era ținută și se alătură unui grup de fugari ce caută un loc sigur. Nu peste mult timp ei află că a fugi nu avea să fie suficient și că trebuie să lupte pentru viitorul lor.

Regia e semnată de Jennifer Yuh Nelson, scenariul a fost scris de Chad Hodge după un roman de Alexandra Bracken.

Distribuția: Mandy Moore (Cate), Amandla Stenberg (Ruby), Harris Dickinson (Liam), Gwendoline Christie (Lady Jane), Wallace Langham (Dr. Viceroy), Patrick Gibson (Clancy Gray), Golden Brooks (Molly Daly), Mark O'Brien (Rob Meadows), Skylan Brooks (Chubs), Catherine Dyer (directoarea), Peyton Wich (copilul turbulent), Connor Murdock (Thurmond Teen / League Kid / Slip Kid Security), Lidya Jewett (micuța Ruby), Deja Dee (soția), Sammi Rotibi (Paul Daly).