Sau momentul în care Han Solo ajunge la bordul navei Millennium Falcon, își cunoaște viitorul copilot, Chewbacca, și îl întîlnește pe Lando Calrissian, cu mulți ani înainte de a se alătura rebeliunii. Totul se întîmplă în timpul unei aventuri într-o lume criminală și plină de pericole.

Filmul va apare în cinematografe în 25 mai 2018.

Regia e semnată de Ron Howard pe baza unui scenariu scris de Jon Kasdan și Lawrence Kasdan și pe baza personajelor create de George Lucas. Distribuția: Emilia Clarke (Qi'Ra), Donald Glover (Lando Calrissian), Woody Harrelson (Tobias Beckett), Paul Bettany, Alden Ehrenreich (Han Solo), Thandie Newton (probabil), Warwick Davis, Clint Howard, Phoebe Waller-Bridge, Joonas Suotamo (Chewbacca), Sarah-Stephanie (Dancer), Richard Dixon (Elite Citizen), Ian Kenny, Deepak Anand (vizitatorul fumător Sheesha), Omar Alboukharey (oamenii de pe punte).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Solo: a Star Wars story (2018) official teaser - Dan-Marius Sabău - Filme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.