Outlander la finalul sezonului 3

Acum vreo doi ani (sau un an-jumate) primul sezon al serialului era difuzat pe ceva post tv (nici nu mai știu care, oricum acțiunea se derula undeva în fundal și nu-i prea dădeam atenție): ceva bătăi, ceva sex, hai să zicem că e o chestie bunicică pentru Scoția secolului XVIII. Dar două cuvinte rostite de unul dintre personaje (Claire) m-au făcut să-mi schimb perspectiva și să fiu interesat: ”time travel”.

Nu văzusem serialul de la început și nici nu citisem cărțile (bine, bine, nici pînă acum n-am apucat să le citesc, dar o voi face), nu știam prin ce aventuri a trecut femeia, nu știam ce călătorii temporale avea deja la activ. Așa că a trebuit să caut mai multe informații...

Și uite așa am ajuns la finalul celui de-al treilea sezon. A fost un sezon al călătoriilor: s-a călătorit prin timp, s-a trecut dintr-o emisferă în alta și de la un continent la altul (din Scoțaia în Jamaica și apoi în America), s-au reîntîlnit cunoștințe vechi și s-au reînodat prietenii, etc. etc. Îmi place cum a a fost construit sezonul, dar va trebui să-ș urmărești (dacă nu cumva ai făcut-o) pentru a afla detalii. Dar eu zic că s-ar putea să-ți placă.