Acum vreo doi ani (sau un an-jumate) primul sezon al serialului era difuzat pe ceva post tv (nici nu mai știu care, oricum acțiunea se derula undeva în fundal și nu-i prea dădeam atenție): ceva bătăi, ceva sex, hai să zicem că e o chestie bunicică pentru Scoția secolului XVIII. Dar două cuvinte rostite de unul dintre personaje (Claire) m-au făcut să-mi schimb perspectiva și să fiu interesat: ”time travel”.

Nu văzusem serialul de la început și nici nu citisem cărțile (bine, bine, nici pînă acum n-am apucat să le citesc, dar o voi face), nu știam prin ce aventuri a trecut femeia, nu știam ce călătorii temporale avea deja la activ. Așa că a trebuit să caut mai multe informații...

Și uite așa am ajuns la finalul celui de-al treilea sezon. A fost un sezon al călătoriilor: s-a călătorit prin timp, s-a trecut dintr-o emisferă în alta și de la un continent la altul (din Scoțaia în Jamaica și apoi în America), s-au reîntîlnit cunoștințe vechi și s-au reînodat prietenii, etc. etc. Îmi place cum a a fost construit sezonul, dar va trebui să-ș urmărești (dacă nu cumva ai făcut-o) pentru a afla detalii. Dar eu zic că s-ar putea să-ți placă.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Outlander la finalul sezonului 3 - Dan-Marius Sabău - Filme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.