Comedii

Cop Out (2010)

întrebare: - De ce nu a jucat Bruce Willis in Titanic?

Răspuns: - Pentru că i-ar fi salvat pe toți.

Filmul Cop Out pare să fie o comedie și pare să fie destul de bună. Oare Bruce o va salva sau nu. Rămîne de văzut... sau de revăzut, în funcție de caz.

De Comedii

Cristian Mungiu - Amintiri din epoca de aur 2 - Dragoste in timpul liber

Partea a doua a filmului lui Cristian Mungiu, „Amintiri din Epoca de Aur 2 – Dragoste în timpul liber“ va rula din 23 octombrie în cinematografele din București

Testul lui Cristian Mungiu: Amintiri din epoca de aur

Regizorul Cristian Mungiu a declarat ieri într-o conferință de presă, după proiecția în avanpremieră a primei părți a filmului-omnibus „Amintiri din Epoca de Aur”, că echipa producției încearcă să afle prin acest proiect dacă o comedie despre comunism mai poate aduce publicul la cinematograf.

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.