Filme

Captive state (2019) trailer

Ideea filmului pare interesană: acțiunea are loc în Chicago și regiunea apropiată lui după aproape un deceniu de ocupație extraterestră. Statul captiv explorează viețile celor aflați în ambele tabere ale conflictului: colaboratorii și dizidenții.

Deadly class (2019) trailer

Un serial pentru tineri va fi difuzat anul viitor de SyFy, inspirat din contracultura sfîrșitului anilor 1980 urmărește povestea unui adolescent deziluzionat ce a fost recrutat într-un liceu privat de înaltă clasă pentru asasini.

True detective (2014-) la sezonul 3

E prima oară cînd aud de serialul ăsta, dar prezentarea sezonului 3 pare să fie interesantă. A văzut cineva primele două sezoane? E suficient de interesant pentru a-l urmări?

Bad Boys 3 și Gladiatorul 2

La cît de mult au fost difuzate filmele Bad Boys în ultimii ani la posturile tv românești cred că unii dintre voi le-au învățat deja pe de rost (sau aproape). Ei bine, al treilea film al seriei va apare curînd (probabil la anu sau peste doi ani - nu are încă o dată a lansării în cinematografe).

How to train your dragon: The hidden world (2019) trailer

A treia parte a seriei de animație va apare în cinematografe în februarie anul viitor.

Vox Lux (2018) trailer

Cred că va fi interesant de urmărit Natalie Portman din nou pe scenă. Mai ales că o serie de circumstanțe neobișnuite îi oferă un succes neașteptat stelei pop pe care-o reprezintă pe ecrane: faima lui Celeste renaște din cenușă după o tragedie națională la un stardom pop.

The haunting of Hill House (2018-) trailer

Cred că am văzut filmul din 1999 făcut după același roman scris de Shirley Jackson, dar despre serialul ăsta știu doar că cele 10 episoade ale primului sezon au apărut pe Netflix în 12 octombrie 2018, iar unii spun că-i atît de bun (atît de groază) încît oamenii leșină cînd îl văd.

Alita: Battle Angel (2019) trailer

Chestia asta pare chiar interesantă și va apare în cinematografe în februarie 2019: o poveste de acțiune a unei tinere femei pentru a descoperi adevărul despre cine este, lupta ei va schimba întreaga lume.

Star Trek: Discovery sezonul 2 trailer

Sezonul 2 al serialului Star Trek: Discovery va reveni la CBS în 17 ianuarie 2019.

Dark Phoenix (2019) trailer

Un nou film di seria X-Men va apare în cinematografe în luna februarie a anului viitor. Altă distribuție (cu actori pe care-i recunoști ușor din alte seriale / filme), aceleași personaje, iar Jean Grey începe să arate niște puteri incredibile care o corup și o transformă într-un Phoenix întunecat. Iar X-Men trebuie să decidă dacă viața unuia dintre ei valorează mai mult decît toți oamenii din lume și ajung să înfrunte unul dintre cei mai formidabili inamici de pînă acum.

Serialul Lore la al doilea sezon

Cred că e prima oară cînd aud de serialul ăsta, o antologie a poveștilor adevărate a copilăriei (e nițel diferită de variantele romanțate cu final fericit pe care le-am tot citit / urmărit la vîrste mici), chiar dacă a ajuns deja la sezonul 2.

The Predator (2018) nu-i rău

Fac presupunerea că ai văzut deja fimele anterioare și că ești (măcar un pic) familiarizat cu universul respectiv. Dacă începi să ai pretenții la altceva s-ar putea să fii nițel dezamăgit.

Ama, un film scurt de Julie Gautier

Un film tăcut despre povestea oricărei persoane care poate interpreta ceva în stilul personal, în funcție de propriile experiențe.

Outlander înaintea sezonului 4

La sfîrșitul sezonului 3 Claire Randall și Jamie Fraser au ajuns în lumea nouă, pe continentul americani, după ce-au fost aruncați de o furtună pe țărm.

Glass (2019) trailer

Bruce Willis și Samuel L. Jackson revin pe marile ecrane în ianuarie anul viitor în continuarea unui film realizat în acum 18 ani - Unbreakable (Indestructibilul) și a filmului Split (din 2016): agentul de securitate David Dunn își folosește abilitățile supranaturale pentru a-l găsi pe Kevin Wendell Crumb, un om cu probleme psihice ce are 24 de persnalități.

The nun (2018) trailer

Cu titlul alternativ Călugărița: Misterul de la mănăstire, filmul va fi lansat în 7 septembrie în România. E considerat cel mai întunecat capitol al Universului invocării spiritelor: un preot cu un trecut întunecat și un novice la finalul pregătirii ei sînt trimiși de Vatican să investigheze moartea unei tinere călugărițe din România.

Omul din castelul înalt înainte de sezonul 3

Al doilea sezon a apărut după primul, însă al treilea s-a lăsat așteptat: în loc să apară la finalul anului trecut (sau, eventual, la începutul acestui an), el va fi difuzat la începutul lunii octombrie 2018.

King Lear (2018) trailer

Adaptarea textului lui William Shakespeare a ajuns la Amazone Prime Video anul ăsta: acțiunea este stabilită într-un prezent ficțional (alternativ), iar un rege îmbătrînit aduce dezastrul în țară atunci cînd abdică în favoarea fetelor sale corupte și o îndepărtează pe cea cinstită.

Prăbușirea avionului Oceanic 815

Acum vreo 12-13 ani serialul Lost era la modă, dar cînd a fost difuzat la noi am apucat să văd doar episoade aiurea, fără nici o legătură între ele. Suficient cît să am habar de personaje și de ceea ce se întîmplă acolo, dar acțiunea în sine nu prea avea sens.

Documentar Recorder: nu e nimeni acasă

Subiectul e la modă, nu pentru că azi e super-miting în București și cîteva întîlniri similare prin țară, nu pentru că mulți dintre românii plecați afară au preferat să se întoarce zilele astea special pentru evenimentele de azi, ci pentru că am văzut mulți oameni comentînd aiurea (adică împroșcînd cu mizerii) despre românii plecați să muncească în alte zone. În timp ce în țară lucrurile se schimbă foarte greu spre deloc, iar nemulțumirile nu trec.

Subcategorii

Filme - Comedii

Filme - de groaza

Filme - proiecte

Filme - Fantastic

Filme - scene memorabile

Filme - western

Filme - premii

Filme - Filme istorice

Filme - desene animate

Filme - SF

Filme - Scurt metraje

Filme - documentare

Filme - apocaliptice

Filme - Seriale

Filme - coloana sonora

Filme - reclame

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.