Filme

Marvel Studios' Avengers: Endgame (2019) official trailer

Filmulețul de prezentare difuzat de Marvel Entertainment acum două zile e atît de bun încît aproape m-a convins să mă uit la toată seria de film cu răzbunători.

O poveste despre măștile din Game of Thrones

Urzeala tronurilor (cum a fost tradus numele serialului în română) e plin de efecte speciale: de la dragoni care scuipă foc la morți vii și creaturi fantastice cu aspect umanoid. Poate nu reții toate creaturile astea, dar știi deja la ce mă refer.

Despre Stăpînul inelelor de la Amazon Prime

Se spune că acțiunea serialului are loc cu cîteva mii de ani înaintea evenimentelor din trilogia scrisă de Tolkien, în a doua eră,

The OA: Part II - official trailer

N-am auzit de primul sezon (din 8 episoade) difuzat în anul 2016 de Netlix, dar a doua parte revine în 22 martie anul ăsta: după ce-a dispărut pentru 7 ani Prairie revine acasă, avînd acum 20 și ceva de ani și vindecată de orbire.

The Highwaymen (2019) trailer

La sfîrșitul lunii viitoare va apare în cinematografe un film inspirat din chestii reale: este povestea celor două polițiști pensionari, dar reactivați pentru a prinde doi răufăcători faimoși - Bonnie și Clyde.

The twilight zone (2019-) trailer

Serialul Zona crepusculară revine anul ăsta cu un sezon nou de 10 episoade pe CBS. Se spune că este o versiune actualizată a serialului clasic și că va conține povești științifico-fantastice, de groază și de mister.

Big Shark (2019) trailer

Filmul e încadrat la categoria de groază (horror dacă-ți plac englezismele), dar nu mă simt deloc îngrozit. Sînt mai degrabă amuzant.

Fighting with my family (2019) trailer

Filmul va ajunge prin cinematografe zilele astea și pare să fie o comedie faină. Ah, este inspirat din evenimente reale și e produs de Dwayne The Rock Johnson.

Killing Eve (2018-) trailer

N-am auzit pînă acum de serialul ăsta, dar după ce-am văzut prezentarea celor două sezoane (primul a fost difuzat anul trecut, al doilea va începe să fie difuzat din 7 aprilie anul ăsta) de 8 episoade fiecare pot spune că acțiunea pare interesantă: după o serie de evenimente viețile unui operator de securitate și a unui asasin devin interconectate.

Aladdin (2019) trailer

Avertisment: filmulețul ăsta conține imagini neavizate majorilor. Dacă-l vezi pe Will Smith cu piele albastră s-ar putea să ai nevoie de o radiera din capătul unui creion ca să ștergi imaginea de pe ambele retine.

Filmul va apare în cinematografe în 24 mai anul ăsta și este o repovestire a filmului din anul 1992. Ne vedem în cinema? Mie mi-e un pic dor de jocul de pe vremuri.

Terminator 6: Dark fate

La 34 de ani de la lansarea primului film din serie, adică noiembrie anul ăsta, va fi lansat al șaselea film avîndu-i la bord pe cîțiva dintre membrii echipei originale (James Cameron, Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton, de exemplu).

Shaft (2019) trailer

Mai întîi a fost filmul din 1971. Apoi a fost filmul din 2000 cu nepotul detectivului din primul film. Iar acum Shaft se întoarce (în iunie 2019) cu detectivul original, nepotul lui și John Shaft Junior (JJ), un expert în securitate cibernetică cu o diplomă de la MIT care cere ajutorul tatălui său pentru a afla adevărul despre moartea prematură a celui mai bun prieten.

Extremely wicked, shockingly evil and vile (2019) trailer

O poveste inspirată doar din istoria celui mai cunoscut criminal în serie american, Ted Bundy, perspectiva e diferită de restul filmelor ce-l au în subiect pe Ted: filmul este o cronică a crimelor din perspectiva iubitei lui, Elizabeth Kloepfer, care a refuzat ani buni să-l creadă capabil de așa ceva.

Terminator 6, experiența maghiară

O parte a celui de-al șaselea film din seria Terminator a fost filmată anul trecut în Budapesta. Arnold Schwarzenegger și Linda Hamiltor au fost acolo, James Cameron este producător, iar Tim Miller regizor.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019) official trailer

Dacă ai văzut deja primele două filme știi deja subiectul: super-asasinul John Wick a devenit fugat și renegat după uciderea unui membru aparținînd unei ghilde de asasini internaționali. Cu un premiu de 14 milioane de dolari pus pe capul lui a devenit o țintă pentru toată lumea.

Ghostbusers 3 (2020) teaser trailer

Se spune că al treilea film al seriei (mă refer la filmele cu echipa originală, care ne-a încîntat acum cîteva deceenii) va apare în vara anului viitor și-l va avea la cîrmă (ca regizor) pe Jason Reitman, fiul lui Ivan Reitman, regizorul original.

The Punisher înainte de sezonul 2

Am văzut primul sezon și mi-a plăcut (ceea ce de foarte bine ținînd cont că mai văzusem două film cu același subiect).

Filmul Breaking Bad ar trebui să fie interesant

Prima oară am văzut serialul Breaking Bad acum 5 ani și ceva: cam pe vremea în care se termina sezonul al cincilea (ultimul) începeam să mă uit la primul.

Documentarul România neîmblînzită

În cazul în care nu ai apucat încă să urmărești documentarul România neîmblînzită acum poți s-o faci (și) pe YouTube.

Black Mirror: Bandersnatch (2018) trailer

Povestea asta pare să fie pe gustul meu: un tînăr programator crează un joc pentru o companie mare inspirîndu-se dintr-un roman fantastic. Încearcă să-ți păstreze atenția doar pe munca sa și să furnizeze ceva de calitate, dar propria realitate devine un amalgam ciudat.

Subcategorii

Filme - Comedii

Filme - de groaza

Filme - proiecte

Filme - Fantastic

Filme - scene memorabile

Filme - western

Filme - premii

Filme - Filme istorice

Filme - desene animate

Filme - SF

Filme - Scurt metraje

Filme - documentare

Filme - apocaliptice

Filme - Seriale

Filme - coloana sonora

Filme - reclame

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.