Filme

Ama, un film scurt de Julie Gautier

Un film tăcut despre povestea oricărei persoane care poate interpreta ceva în stilul personal, în funcție de propriile experiențe.

Outlander înaintea sezonului 4

La sfîrșitul sezonului 3 Claire Randall și Jamie Fraser au ajuns în lumea nouă, pe continentul americani, după ce-au fost aruncați de o furtună pe țărm.

Glass (2019) trailer

Bruce Willis și Samuel L. Jackson revin pe marile ecrane în ianuarie anul viitor în continuarea unui film realizat în acum 18 ani - Unbreakable (Indestructibilul) și a filmului Split (din 2016): agentul de securitate David Dunn își folosește abilitățile supranaturale pentru a-l găsi pe Kevin Wendell Crumb, un om cu probleme psihice ce are 24 de persnalități.

The nun (2018) trailer

Cu titlul alternativ Călugărița: Misterul de la mănăstire, filmul va fi lansat în 7 septembrie în România. E considerat cel mai întunecat capitol al Universului invocării spiritelor: un preot cu un trecut întunecat și un novice la finalul pregătirii ei sînt trimiși de Vatican să investigheze moartea unei tinere călugărițe din România.

Omul din castelul înalt înainte de sezonul 3

Al doilea sezon a apărut după primul, însă al treilea s-a lăsat așteptat: în loc să apară la finalul anului trecut (sau, eventual, la începutul acestui an), el va fi difuzat la începutul lunii octombrie 2018.

King Lear (2018) trailer

Adaptarea textului lui William Shakespeare a ajuns la Amazone Prime Video anul ăsta: acțiunea este stabilită într-un prezent ficțional (alternativ), iar un rege îmbătrînit aduce dezastrul în țară atunci cînd abdică în favoarea fetelor sale corupte și o îndepărtează pe cea cinstită.

Prăbușirea avionului Oceanic 815

Acum vreo 12-13 ani serialul Lost era la modă, dar cînd a fost difuzat la noi am apucat să văd doar episoade aiurea, fără nici o legătură între ele. Suficient cît să am habar de personaje și de ceea ce se întîmplă acolo, dar acțiunea în sine nu prea avea sens.

Documentar Recorder: nu e nimeni acasă

Subiectul e la modă, nu pentru că azi e super-miting în București și cîteva întîlniri similare prin țară, nu pentru că mulți dintre românii plecați afară au preferat să se întoarce zilele astea special pentru evenimentele de azi, ci pentru că am văzut mulți oameni comentînd aiurea (adică împroșcînd cu mizerii) despre românii plecați să muncească în alte zone. În timp ce în țară lucrurile se schimbă foarte greu spre deloc, iar nemulțumirile nu trec.

Serialul Ozark la sezonul 2

Primu sezon a fost bun, suficient de bun pentru a mă face curios să aflu ce se va întîmpla cu personajele principale în următorul sezon.

Slender Man (2018) trailer

Sfîrșitul lunii august aduce un nou film de groază pe ecranele cinematografelor americane: Slender Man spune povestea unei siluete înalte, subțiri și îngrozitoare cu brațe foarte lungi și o față fără trăsături, despre care se spune că e responsabilă de bîntuirea și dispariția un număr mare de copii și adolescență.

Aquaman (2018) trailer

Dacă ai timp de pierdut în perioada Crăciunului s-ar putea să arunci o privire și la filmul ăsta doar pentru a-l vedea pe Jason Momoa în acțiune: Arthur Curry află că este moștenitorul regatului marin al Atlantidei și că trebuie să-și conducă oamenii într-un război ce are ca final salvarea sau condamnarea planetei.

Patient zero (2018) trailer

După ce-a fost Doctor Who și a făcut pe Skynet în ceea ce se dorea să fie o trilogie, Matt Smith revine pe marile ecrane într-un film de groază, cu zombie și accent americant. Filmul va apare în cinematografe și la cerere (pe canalele tv) în 14 august 2018.

Mary Queen of the scots (2018) trailer

În vremurile de odinioară, cînd regii și reginele încă făceau regulile jocului, o prietenie s-a transformat în rivalitate, iar rivalitatea în război: încercarea lui Mary Stuart de a-și detrona verișoara, Elizabeth I, regina Angliei, o aruncă în închisoare pentru cîțiva ani, înainte de a fi executată.

Skyscraper (2018) trailer

Săptămîna viitoare un nou film cu The Rock va ajunge prin cinematografe. Dacă ai aproape două ore de pierdut poate-l urmărești în acțiune pe Will Sawyer, veteran de război și șeful echipei de salvare a ostaticilor de la FBI, care se ocupă de verificarea securității zgîrie-norilor.

Serialul A discovery of witches (2018)

Un serial ce parte interesant dacă-ți place genul de filme în care vrăjitoarele, vampirii și demonii trăiesc printre oameni fără să iasă în evidență. Realizat pe baza seriilor de cărți începute de Deborah Harkness în anul 2011, primul sezon va fi difuzat toamna asta pe Sky One.

King of Thieves (2018) trailer

În anul 2014 Michael Cain spunea despre o posibilă retragere din viața artistică, dar anul acesta (în luna septembrie) îl vom putea revedea în cinematografe într-un film cu și despre hoți: o echipă de pungași pensionați pun la cale un jaf mare în distructul londonez al bijuteriilor.

Alpha (2018) official trailer

Filmul va apare în cinematografe în luna august 2018 și tratează un subiect ce promite să fie (destul de) interesant: o poveste despre supraviețuire acum 20 de mii de ani, în timpul ultimei erei glaciare.

Serialul Sense8 la ultimul sezon

Sense8 a fost recomandarea unui prieten acum cîteva săptămîni, nu știam nimic despre serial, iar primele două episoade au fost urmărite cu mult scepticism și o oarecare întîrziere (inevitabilă, datorită altor treburi cotidiene).

Escape Plan 2: Hades (2018) trailer

La o vîrstă la care mulți se gîndesc la pensionare (are aproape 72 de ani) Sylvester Stallon e o persoană ocupată: Escape Plan 2 și 3, Rambo 5 și Creed 2 sînt doar cîteva dintre filmele în producția cărora a fost implicat în ultimul timp. Continuarea filmului din 2013 îl are în prim plan tot pe Ray Breslin, specialistul care pune la încercare închisorile cu securitate maximă încercînd să evadeze din ele.

The Predator (2018) trailer

Un nou film din seria Predator (unul mult așteptat) va apare în cinematografe în 14 aprilie anul ăsta. Dacă nu te poți abține să afli mai multe e important să știi din timp că atunci cînd un copil declanșează accidental întorcerea pe Terra a celor mai ucigători vînători din Univers numai cîțiva soldați în retragere și un profesor de științe nemulțumit mai pot salva specia umană de la dispariție.

Subcategorii

Filme - Comedii

Filme - de groaza

Filme - proiecte

Filme - Fantastic

Filme - scene memorabile

Filme - western

Filme - premii

Filme - Filme istorice

Filme - desene animate

Filme - SF

Filme - Scurt metraje

Filme - documentare

Filme - apocaliptice

Filme - Seriale

Filme - coloana sonora

Filme - reclame

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.