Filme

The Punisher înainte de sezonul 2

Am văzut primul sezon și mi-a plăcut (ceea ce de foarte bine ținînd cont că mai văzusem două film cu același subiect).

Filmul Breaking Bad ar trebui să fie interesant

Prima oară am văzut serialul Breaking Bad acum 5 ani și ceva: cam pe vremea în care se termina sezonul al cincilea (ultimul) începeam să mă uit la primul.

Documentarul România neîmblînzită

În cazul în care nu ai apucat încă să urmărești documentarul România neîmblînzită acum poți s-o faci (și) pe YouTube.

Black Mirror: Bandersnatch (2018) trailer

Povestea asta pare să fie pe gustul meu: un tînăr programator crează un joc pentru o companie mare inspirîndu-se dintr-un roman fantastic. Încearcă să-ți păstreze atenția doar pe munca sa și să furnizeze ceva de calitate, dar propria realitate devine un amalgam ciudat.

The informer (2019) trailer

Dacă vei avea chef de-un film din ăsta începînd din martie anul viitor va fil în cinematografie: un fost pușcăriaș devenit informator se lasă încarcerat din nou pentru a se infiltra în mafia dintr-o închisoare de maximă siguranță.

Hacking nerealistic din filme

Nu mi-am putut abține un zîmbet larg urmărind înregistrarea alăturată.

Die Hard la 30 de ani

Unii preferă Singur acasă ca film de Crăciun (cei de la ProTV au făcut o treabă bună în acest sens difuzîndu-l, probabil, cu fiecare ocazie în perioada asta în ultimele decenii) dar și Die Hard este un film de Crăciun.

Despre filmele de groază de la Hollywood

Dacă nu ai observat pînă acum unele clișee din filmele de groază de la Hollywood s-ar putea ca de acum înainte (dacă urmărești documentarul alăturat) să începi să le observi.

Brexit: The uncivil war (2019) trailer

Mă așteptam să facă un film despre Brexit, mai devreme sau mai tîrziu, dar îi așteptam apariția ceva mai tîrziu, după ce scandalul britanic se va potoli nițel. Dar, nu, îl vor difuza (este un film pentru televiziune) luna viitoare, ianuarie 2019 și îl are în prim plan pe strategul Dominic Cummings care conduce o campanie pentru a-i convinge pe votanții britanici să părăsească Uniunea Europeană.

Queen Marie of Romania (2019) trailer

Un film despre regina Maria va apare în cinematografe în luna mai a anului viitor: devastată de primul război mondial și afectată de controversele politice, cei din România și-au pus speranțele în misiunea reginei la Paris pentru a susține recunoașterea internațională a marii uniri la tratativele pentru pace din anul 1919.

Godzilla: King of the Monsters (2019) trailer

mda. Un nou film cu Godzilla va apare în cinematografe la sfîrșitul lunii mai anul viitor, iar acum creaturile fantastice au devenit titani și luptă pentru apărarea vieții de pe planetă.

Designated survivor (2016-2019) trailer

Uite, ăsta-i un alt serial despre care n-am auzit nimic pînă acum, deși pare interesant și este înainte de al treilea și ultim sezon. Serialul pare să meargă pe ideea ”cine a murit și l-a făcut pe ăsta șef?” (ceva de genul președinției lui Donald Trump), dar nu știu (încă) cît e de bine făcut.

Serialul Mars la sezonul 2

Am văzut primul sezon și mi-a plăcut suficient de mult încît să-mi doresc să-l văd în continuare.

The Protector (2018-) trailer

Mama se uită la seriale turcești, dar (cel puțin pînă acum) le-am acordat prea puțin interes - îmi mai povestește ocazional cîte ceva din ce se mai întîmplă acolo, dar n-am stat niciodată să le urmăresc.

Fizica exploziilor din efectele speciale

Multe dintre efectele speciale din filme arată spectaculos, dar o parte semnificativă a lor nu prea au legătură cu realitatea.

Ultimul sezon Game of Thrones, aprilie 2019

Ultimul sezon, al optulea, va începe să fie difuzat în luna aprilie anul viitor. Ai suficient timp să revezi primele 7 sezoane, nu uita să începi de acum și să insiști pe secvențele care-ți plac.

Captive state (2019) trailer

Ideea filmului pare interesană: acțiunea are loc în Chicago și regiunea apropiată lui după aproape un deceniu de ocupație extraterestră. Statul captiv explorează viețile celor aflați în ambele tabere ale conflictului: colaboratorii și dizidenții.

Deadly class (2019) trailer

Un serial pentru tineri va fi difuzat anul viitor de SyFy, inspirat din contracultura sfîrșitului anilor 1980 urmărește povestea unui adolescent deziluzionat ce a fost recrutat într-un liceu privat de înaltă clasă pentru asasini.

True detective (2014-) la sezonul 3

E prima oară cînd aud de serialul ăsta, dar prezentarea sezonului 3 pare să fie interesantă. A văzut cineva primele două sezoane? E suficient de interesant pentru a-l urmări?

Bad Boys 3 și Gladiatorul 2

La cît de mult au fost difuzate filmele Bad Boys în ultimii ani la posturile tv românești cred că unii dintre voi le-au învățat deja pe de rost (sau aproape). Ei bine, al treilea film al seriei va apare curînd (probabil la anu sau peste doi ani - nu are încă o dată a lansării în cinematografe).

Subcategorii

Filme - Comedii

Filme - de groaza

Filme - proiecte

Filme - Fantastic

Filme - scene memorabile

Filme - western

Filme - premii

Filme - Filme istorice

Filme - desene animate

Filme - SF

Filme - Scurt metraje

Filme - documentare

Filme - apocaliptice

Filme - Seriale

Filme - coloana sonora

Filme - reclame

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.