Filme

Game of thrones: aproape 3 minute de dezamăgire

Dacă ești dezamăgit de ultimul sezon al serialului Urzeala tronurilor probabil știi deja că nu ești singurul: numărul de persoane care au semnat petiția pentru refacerea lui a trecut deja de jumătate de milion.

Serialul Black mirror înainte de sezonul 5

Al cincilea sezon al serialului Oglinda neagră se va întoarce în 5 iunie 2019 la Netflix.

Judy (2019) trailer

Filmul o are ca subiect pe celebra Judy Garland ajunsă la Londra pentru seria de concerte cu casa închisă pe care le-a susținut la Londra în iarna anului 1968.

It: Chapter Two (2019) trailer

N-am văzut filmul de acum 2 ani și nici mini-seria din 1990 dar s-ar putea să apuc să le urmăresc (dacă voi avea timp) pînă cînd va fi lansat următorul film - septembrie 2019. Pare să fie suficient de interesant de urmărit, mai ales că între timp (în cei 27 de ani de la evenimentele din filmul anterior) membrii clubului pierzătorilor au crescut și s-au mutat în altă parte.

Watchmen (2019-)

Acum 10 ani era difuzat un film cu același nume și un subiect similar, o lume în care o parte dintre super-eroi erau tratați ca niște renegați. Toamna asta subiectul revine sub form unui serial difuzat de HBO.

The Handmaid's Tale înaintea sezonului 3

Sezonul 3 al serialului Povestea slujitoarei va fi difuzat în 5 iunie 2019 de Hulu.

Cum a fost scris Breaking Bad

Cînd am văzut prima oară serialul Breaking Bad el tocmai se termina (era chiar în perioada cînd au fost difuzate ultimele episoade). A doua oară l-am văzut anul trecut (pe motiv că va apare o continuare, un film) și aveam deja o idee despre cum evolua lucrurile.

21 bridges (2019) trailer

Filmul ăsta va apare în cinematografe în iulie 2019 și pare interesant: niște gigei ucid cîțiva polițiști în timpul unui jaf iar poliția din New York e pe urmele lor. Insula Manhattan e izolată de restul lumii pentru prima oară în istoria sa recentă iar un polițist căzut în disgrație are șansa de a-și recîștiga poziția în timpul urmăririi hoților.

Despre episodul 2, sezonul 8 Game of thrones

N-am văzut încă nici un episod din sezonul 8, o să le văd cînd o să le vină rîndul (de-abia am început sezonul 4), dar e bine de știut că iarna e aici și că perioada gigeilor albi care cutreieră pustiul rece se apropie de final.

Child's Play (2019) trailer

Chucky, frățiorul lui Annabele, revine pe marile ecrane peste două luni (începînd din 21 iunie). Poate știi povestea din filmele anterioare, poate de-abia acum afli despre ea, dar dacă mama ta îți dă o păpușă de ziua ta fără a-i cunoaște natura sinistră fugi cît mai poți.

Istorie versus Game of Thrones

Unii spun că faimosul serial a fost inspirat din istorie dar fantezia a depășit cu mult realitatea (cel puțin în cîteva situații) - deși asta nu face istoria mai puțin sîngeroasă.

Star Trek Discovery și paradoxul Borg

Cineva încearcă să ofere o explicație a evenimentelor din sezonul 2 al serialului Star Trek Discovery și să le integreze în universul călătorilor prin galaxie.

Star Wars: Episodul IX, The rise of the Skywalkers (2019) teaser

Pe vremuri chiar mi-a plăcut seria Războaielor Stelare, dar mi-am cam pierdut interesul pe măsură ce filmele au devenit tot mai proaste (prefer acele filme care îmi stîrnesc curiozitatea, iar la ultimele era să adorm în fotoliu). Așa că nu pot să nu mă bucur (oarecum) că filmul ce va ajunge în cinematografie în decembrie 2019 e ultimul din serie (deși, probabil, dacă are încasări suficient de bune cei de la Disney s-ar putea să se gîndească la altele).

Lucifer revine în sezonul 4 peste o lună

A fost mare tam tam pe internet (mai ales pe Twitter, din ce-am înțeles) anul trecut după ce Fox a anunțat anul trecut că renunță la Lucifer după numai 3 sezoane.

The Addams Family (2019) trailer

Familia Addams, îndrăgitele personaje de filme și desene animate, revin pe marile ecrane în 11 octombrie 2019 sub forma unei animații. Pare suficient de interesant încît să mă duc pînă la cinema cu ocazia aia.

Miniserial cu Dumitru Prunariu: 1x01 - Sputnik & Gagarin

Primul episod al unei serii de 12 animații pixelate care povestesc secvențe din viața singurului cosmonaut / astronaut (depinde pe cine întrebi) român, Dumitru Prunariu.

Chernobyl (2019) official trailer

Primul accident nuclear din istoria recentă a omenirii a avut loc în 26 aprilie 1986: unul dintre reactoarele nucleare de la Cernobîl, Ucraina, a explodat iar vîntul a împrăștiat material radioactiv în Belarusia, Rusia și Ucraina, ajungînd chiar în Scandinavia și vestul Europei.

Joker (2019) trailer

Personajul care i-a fost adversar Omului liliac este bine cunoscut și a fost interpretat de mai mulți actori cunoscuți. Anul ăsta, începînd din octombrie, îl vom vedea pe Joaquin Phoenix interpretîndu-l pe Joker: un comediant cu o carieră ratată înnebunește și ajunge un ucigaș psihopat.

Jared Padalecki și Jensen Ackles despre ultimele sezoane Supernatural

Pe vremuri mă uitam la serialul Supranatural, dar pe la sezonul 9 am cam pierdut șirul (din diverse motive irelevante în acest moment). Iar luna trecută, în 22 martie, s-a anunțat că următorul sezon (al cincisprezecelea) va fi ultimul. Cred că e cel mai lung sau unul dintre cele mai lungi seriale fantastice din ultimul timp și-s un pic cam curios să aflu cum se va termina.

Omul din Castelul Înalt, sezonul 3

Am văzut sezonul 3 cu o prea mare întîrziere, adică mai mult de un an de la sezonul 2, dar măcar nu e neaparat vina mea: a fost lansat ceva mai tîrziu decît fusese anunțat.

Subcategorii

Filme - Comedii

Filme - de groaza

Filme - proiecte

Filme - Fantastic

Filme - scene memorabile

Filme - western

Filme - premii

Filme - Filme istorice

Filme - desene animate

Filme - SF

Filme - Scurt metraje

Filme - documentare

Filme - apocaliptice

Filme - Seriale

Filme - coloana sonora

Filme - reclame

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.