Festivalul Teatru Scurt Oradea 2011

Preludiu si Liebestod

Fragmentele urmatoare sint interpretate de ArCuB – Centru de Proiecte Culturale, București, fac parte din piesa PRELUDIU ŞI LIEBESTOD de Terence Mc. Nally, regia artistică Iarina Demian.

Evenimentul a avut loc la Teatrul Regina Maria, Sala Mare, in 30 septembrie 2011 incepind de la ora 21.00.

Festivalul Teatru Scurt Oradea 2011

Ferma animalelor la Hanul cu Noroc #ftso2011

Inregistrarile video si imaginile fac parte din interpretarea trupei Auăleu Teatru, Timișoara a piesei FERMA ANIMALELOR, adaptare după George Orwell, regia artistică Ovidiu Mihăiță. Evenimentul a avut loc la Hanul cu noroc (Str. Mihail Kogălniceanu nr.7) asear

Scaunele la Teatru Regina Maria, sala Arcadia

Fragmentele a fost interpretat de Euro Theater Central Bonn din Germania si este o parte din piesa de teatru SCAUNELE de Eugène Ionesco, regia artistică Peter Tömöry. Evenimentul a avut loc in 29 septembrie 20111 la Teatrul Regina Maria, sala Arcadia incepind de la ora 17.00.

Cind am ajuns ieri pe acolo mi-am d

Fotografii de la Insula Sclavilor #ftso2011

Ieri am pus pe youtube inregistrarile de la evenimentul de pe pietonala, puteti sa le vedeti si aici, acum es

Inregistrari de la Insula Sclavilor #ftso2011

Secventele urmatoare fac parte din interpretarea realizata de Teatrul Logos, București. Piesa se numeste INSULA SCLAVILOR de Pierre de Marivaux, regia artistică Oswald Gayer, mai multe informatii despre ea se gasesc aici: http://ftso.ro/2011/09/insula-sclavilor/.

Festivalul Teatru Scurt Oradea 2011

Arta Pirtului la Hanul cu Noroc

Secventa urmatoare este o parte din interpretarea realizata de Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" Timișoara și Auăleu Teatru.

Piesa se numete ARTA PîRŢULUI de Salvador Dali, regia artistică Kocsárdi Levente, mai multe informatii despre ea se gasesc aici:

Scrintitul de Jourdain

Ieri a fost montată o scenă mobilă pe pietonala Oradea cu scopul desfășurării unor evenimente conexe ale Festivalului Teatrului Scurt din Oradea, ediția anului 2011. Piesa "Scrîntitul de Jourdain" este o comedie spumoasa, a fost scrisă de Mihail Bulg

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.