Festivalul Teatru Scurt Oradea 2011

Fragmentele urmatoare sint interpretate de ArCuB – Centru de Proiecte Culturale, București, fac parte din piesa PRELUDIU ŞI LIEBESTOD de Terence Mc. Nally, regia artistică Iarina Demian.

Evenimentul a avut loc la Teatrul Regina Maria, Sala Mare, in 30 septembrie 2011 incepind de la ora 21.00.

Citește mai departe... Comentează

Inregistrarile video si imaginile fac parte din interpretarea trupei Auăleu Teatru, Timișoara a piesei FERMA ANIMALELOR, adaptare după George Orwell, regia artistică Ovidiu Mihăiță. Evenimentul a avut loc la Hanul cu noroc (Str. Mihail Kogălniceanu nr.7) asear

Secventa urmatoare este o parte din interpretarea realizata de Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" Timișoara și Auăleu Teatru.

Piesa se numete ARTA PîRŢULUI de Salvador Dali, regia artistică Kocsárdi Levente, mai multe informatii despre ea se gasesc aici: Citește mai departe... Comentează

Fragmentele a fost interpretat de Euro Theater Central Bonn din Germania si este o parte din piesa de teatru SCAUNELE de Eugène Ionesco, regia artistică Peter Tömöry. Evenimentul a avut loc in 29 septembrie 20111 la Teatrul Regina Maria, sala Arcadia incepind de la ora 17.00.

Cind am ajuns ieri pe acolo mi-am d

Ieri a fost montată o scenă mobilă pe pietonala Oradea cu scopul desfășurării unor evenimente conexe ale Festivalului Teatrului Scurt din Oradea, ediția anului 2011. Piesa "Scrîntitul de Jourdain" este o comedie spumoasa, a fost scrisă de Mihail Bulg

User Rating: / 1
PoorBest  
Festivalul Teatru Scurt Oradea 2011 - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

carti pe Supravirtual SRLCumpără-mi cărțile electronice (volumele Dincolo de realitate, Furnizorul de vise și Un semnal extraterestru) pe Supravirtual.ro.