Societatea Termoficare Oradea organizează joi, 25 mai, între orele 10 și 19, Ziua Porților Deschise - CET Oradea 2017. Evenimentul va cuprinde un tur al instalațiilor din vechea și noua centrală termoelectrică, iar participanții vor afla mai multe informații despre trecutul și perspectivele producătorului și furnizorului de energie termică din Municipiul Oradea și despre preocupările declarate public de a oferi soluții eficiente pentru oameni și pentru mediul înconjurător.

Premiera vine din dorința de a arăta orădenilor de a se lăuda cu cea mai mare investiție de profil din România, cea mai modernă centrală din sud-estul Europei de care beneficiază în prezent apoximativ 145.000 de consumatori din municipiul Oradea și localitatea Sînmartin.

Termoficare Oradea va pune la dispoziție autobuze de transport gratuit tuturor celor dornici să participe. Autobuzele vor pleca din oră în oră din Piața Unirii între orele 10 și 18. Pentru informaţii suplimentare sau pentru programarea grupurilor sună la numărul TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 0
PoorBest  
Ziua porților deschise la CET #Oradea 2017 - Dan-Marius Sabău - evenimente: 0 out of 5 based on 0 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.