Un nou protest anunțat. Pentru duminică seara, evident.

Un nou protest a fost anunțat pe Facebook pentru duminica asta în piața Victoriei din București și are ca titlu Mafia distruge DNA și subjugă Justitia. Trezim Romania!.

Și, în același stil copilăresc ca pînă acum, a fost stabilit între orele 18 și 23, exact într-un moment în care nu va fi nimeni în instituțiile publice din preajma pieței Victoriei. Poate doar paznicii și oamenii care fac curățenie, dar ăia nu prea au putere de a decide ceva în țara asta.

Copii, dacă vreți rezultate ceva mai concrete protestați prin sediile PSD din toată țara în timpul zilei, cînd e cineva acolo. Așezați-vă în fața primăriilor și a prefecturilor din România în timpul orelor de activitate și faceți-vă înțeleși de toată lumea că vreți o schimbare în bine. Încercați să vă abțineți de la violență sub orice formă pentru că altfel veți deveni dușmanii publicului în loc să-i strîngeți pe oameni în jurul vostru.

Tudorel Toader si servitorii juridici al infractorului Dragnea au produs o ordonanță care distruge independența Justitiei si blocheaza DNA. 57 de procurori tineri, incoruptibili, sunt indepartati. O generatie de noi magistrații este afectată de generatia Dragnea.

Este, acum, mai mult ca oricand, nevoie de un semnal din partea tuturor oamenilor cinstiti: Nu cedam!

Este nevoie de noi in strada pentru a arata ca nu il lasam pe Dragnea sa ne acapareze total țara. #NuCedam

Apropo... România se scrie cu â, nu cu a. Ați pus diacritice peste tot în titlu mai puțin acolo.