Arad Open Air Festival

În perioada 14 – 16 septembrie 2018 Aeroportul Internațional Arad își deschide porțile pentru concerte cu muzică, artiști de renume internațional și național și scenografii impresionante, cu ocazia Arad Open Air Festival. 80 de artiști naționali și internaționali, 72 de ore de distracție cu muzică în direct, trei scene și o serie de surprize sînt pregătite pentru următorul mare eveniment muzical din vestul României.

Printre participanți vor fi Nervo, Goran Bregovici, Fumiya Tanaka, Thomas Melchior, Mahmut Orhan, Maayan Nidam, Anna Tour, Herodot, Vama, Addo Snazu, Lamache, Macarie, Herck, Somesan, Bread & Butter, Jonatan Band, Șuie Paparude, Subcarpați, OCS, Gojira & Planet H și Vița de Vie.

Activitățile din timpul zile se vor baza pe ideea de zbor și vor include ateliere, concursuri cu zmee, plimbări cu balonul cu aer cald, tobogane gigant și o mulțime de alte chestii interesante. Scena principală va fi consturită în jurul unui avion, una dintre petreceri va avea loc în hangar, porțile de acces vor fi asemănătoare ușilor unui avion, zona în care-ți poți cumpăra mîncarea și alte chestii va arăta ca un duty free.

Abonamentele au fost puse în vînzare în regim de early booking pe enterix.ro și myticket.ro. Pînă la 1 august 2018 abonamentele pot fi achiziționate la prețul de 89 lei.

Informații despre festival sînt disponibile pe openairfestival.ro, pagina de Facebook facebook.com/aradopenair și pagina de Instagram - instagram.com/aradopenair, dar de la Mihai Mindrigiu, Project Manager Arad Open Air Festival, 0751 100 099, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Organizatori: Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, Centrul de Excelență Arad, AOA Agency și Neverland Place.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează