Cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Carte Transilvania (FICT) va avea loc în perioada 3-8 octombrie 2017, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Evenimentul are anvergură internaţională și susţine cultura scrisă română şi universală. Centrul orașului Cluj-Napoca găzduiește din nou, ca în fiecare an, lansări de carte, recitaluri de poezie şi lecturi publice, întîlniri cu scriitori români şi străini, dezbateri, conferinţe, colocvii, concerte și spectacole.

Misiunea FICT este aceea de a oferi pe toată durata celor 6 zile a evenimentului o călătorie extraordinară în lumea cărților printr-o manifestare culturală amplă pe măsura Clujului academic, cultural și spiritual.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Festivalul Internațional de Carte Transilvania 2017 - Dan-Marius Sabău - evenimente: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.