evenimente

Arad Open Air Festival

În perioada 14 – 16 septembrie 2018 Aeroportul Internațional Arad își deschide porțile pentru concerte cu muzică, artiști de renume internațional și național și scenografii impresionante, cu ocazia Arad Open Air Festival. 80 de artiști naționali și internaționali, 72 de ore de distracție cu muzică în direct, trei scene și o serie de surprize sînt pregătite pentru următorul mare eveniment muzical din vestul României.

Hei-rup (let's do it) #Bihor 2018

Anul ăsta 15 septembrie care într-o frumoasă zi de sîmbătă. În alte vremuri aș fi zis că școala începe într-un mod destul de plăcut: o nouă ediție de Hei-rup #România (sau Let's do it Romania dacă preferi englezismele) va avea loc în 15 septembrie.

Webcast cu ocazia Zilei Asteroidului 2018

Ieri, 30 iunie 2018, Agenția Spațială Europeană și Observatorul European din Sud (o organizație interguvernamentală de cercetări în domeniul astronomiei, formată și susținută de 15 guverne) au produs împreună un webcast cu ocazia Zilei Asteroidului.

Tîrgul de fete de pe muntele Găina, ediția 2018

Ediția de anul ăsta a tîrgului de fete de pe muntele Găina (masiv plasat la limita a trei județe: Alba, Arad și Hunedoara) va avea loc în 21-23 iunie, adică peste o lună - timp suficient să te decizi dacă vrei să mergi și cu cine.

Maratonul Roșia Montană 2018

În 23 și 24 iunie 2018 (adică la sfîrșitul acestei săptămîni) se va desfășura în mijlocul Roșiei Montane a șasea ediție a unei întîlniri cu totul speciale care îmbină sportul, natura și cultura: pe lîngă alergarea pe frumoasele cărări din zonă organizatorii oferă participanților și alte activități care să le confere o experiență de neuitat.

Festivalul Internațional de Benzi desenate, Sibiu, 2018

A șasea ediție a Festivalului internațional de benzi desenate va avea loc în perioada 8-10 iunie 2018 la Complexul Național Muzeal ASTRA, Sibiu, în Pavilionul Muzeal Multicultural și va fi organizată de Sibiu Comics Club şi Muzeul Astra.

Tîrgul coaselor revine la Negreni în iunie 2018

Tîrgul tradițional de toamnă are loc în al doilea sfîrșit de săptămînă a lunii octombrie, mai ai ceva de așteptat pînă atunci.

Sibiu Jazz Festival 2018

A 28-a ediție a festivalului de jazz din Sibiu va avea loc în perioada 17-20 mai 2018 în Piața Mare.

Festivalul de Jocuri și Reconstituiri Istorice - DAPYX 2018

Despre Festivalul de Jocuri și Reconstituiri Istorice de la Medgidia (Dapyx), ajuns la cea de-a doua ediție, se spune că este cel mai mare eveniment de gen din Europa de Est care a devenit unic prin diversitatea epocilor istorice reconstituite de asociaţiile de profil participante: antichitate, evul mediu şi epocile modernă şi contemporană.

Ziua astronomiei 2018

Începînd cu anul 1973 într-o sîmbătă sau duminică senină din luna aprilie sau mai, cînd Luna e în preajma fazei de Primul Pătrar, astronomii din lumea întreagă sărbătoresc Ziua Astronomiei. În România evenimentul a fost organizat pentru prima oară de Societatea Astronomică Română de Meteori la începutul anilor 2000.

Festivalul Roman Apulum 2018

Orașul Alba Iulia se ridică peste ruinele anticului Apulum, cel mai mare oraș roman din provincia Dacia, centrul politic, economic, militar și cultural al acesteia. Festivalul Roman Apulum se desfășoară anual în preajma zilei de 1 mai (începînd din anul 2013) și adună cîteva sute de oameni care încearcă să readucă în cotidian, măcar pentru cîteva zile, activitățile antichității interpretînd rolurile unor soldați și civili romani, războinici daci, gladiatori, meșteșugari sau dansatoare. Pe parcursul a patru zile vizitatorii parcurg realitățile unei lumi demult apuse.

Maramureș Balloon Fiesta 2018

Nu știu cum va fi vremea la începutul lunii octombrie 2018, dar dacă ai drum prin Baia Mare în perioada 3-7 octombrie s-ar putea să vrei să te oprești (să faci escală ori să stai ceva mai mult, tu alegi) la aeroclubul de acolo (strada Aeroportului nr.66, Tăutii Margherăuș, Maramureș, Romania).

Festivalul pereților de gheață, februarie 2018

Asociația Salvamont Vlădeasa Cluj te invită la cea de-a patra ediție a Festivalului Pereților de Gheață, un eveniment dedicat împătimiților cățăratului pe gheață și celor care doresc să încerce așa ceva. Evenimentul va avea loc din 3 februarie ora 10 pînă în 4 februarie ora 13 la cascada Valul Miresei, Răchițele, Carpații Apuseni.

100 de ani de la dezrobirea Ungariei

Războiul româno-ungar din 1919 a fost unul dintre evenimentele trecute cu vedere în remea cînd am învățat istorie (și destul de multă vreme după aceea). Am aflat de el de-abia acum cîțiva ani, cu o oarecare surpriză (la vremea respectivă). Foarte pe scurt: după terminarea primului război mondial guvernul Ungriei a devenit bolșevic, iar gigeii n-au mai recunoscut unirea Transilvaniei cu România și au atacat armata română.

Retroparada Toamnei, Arad, 2017

Retromobil Arad te invită sîmbătă, 21 mai, între orele 10 și 13, pe platoul din piața Avram Iancu din Arad la întîlnirea vehiculelor istorice Retro Parada Toamnei 2017.

Festivalul internațional de baloane cu aer cald Maramureș

Evenimentul promovat sub denumirea Maramureș Balloon Fiesta 2017 va avea loc între 28 septembrie pînă în 1 octombrie, adică de mîine pînă duminică, organizat de Asociația SENS la aeroclubul din Baia Mare (Tăuții Măgherăuș, str. 66).

Comuna Roșia, #Bihor: Straița plină 2017

Asociația Orizont Verde și Primăria Comunei Roșia vă invită la o nouă ediție a tîrgului de bunătăți, meștesuguri și voie bună cunoscut ca Straița Plină.

Sărbătoarea recoltei și Redescoperă Bihorul pe bicicletă amînate

Ambele evenimente ar fi trebuit să aibă loc zilele următoare, la finalul acestei săptămîni, dar se amînă din cauza vremii nefavorabile. Adică pe motiv de ploaie.

Festivalul Internațional de Carte Transilvania 2017

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Carte Transilvania (FICT) va avea loc în perioada 3-8 octombrie 2017, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

Redescoperă Bihorul pe bicicletă: valea Ierului

Sîmbăta asta, 23 septembrie, de la ora 9, vei avea prilejul să redescoperi Bihorul pe bicicletă pe un traseu pe valea Ierului. Evenimentul își propune să facă cunoscute turiștilor conacurile din zonă, să susțină producătorii locali, să popularizeze preparatele culinare și cramele de vin și, nu în ultimul rînd, să încurajeze cicloturismul.

Traseul propus are o lungime de 46 de kilometri dintre care 29 km pe drumuri agricole de pămînt și piatră, iar 17 km vor fi parcurși pe asfalt. Traseul are un grad de dificultate scăzut și oferă peisaje naturale splendide pentru acest sezon.

Subcategorii

evenimente - Oradea

evenimente - Bihor

evenimente - Suncuius

evenimente - Beius

evenimente - Alba Iulia

evenimente - Cluj-Napoca

evenimente - Cluj Napoca

evenimente - Sibiu

Despre evenimentele din Timișoara

evenimente - Bucuresti

evenimente - Brasov

Festivalul Teatru Scurt Oradea 2011

Festivalul Teatru Scurt Oradea 2012

Festivalul Teatru Scurt Oradea 2013

Toamna Oradeana 2011

Toamna Oradeana 2012

Toamna Oradeana 2013

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.