evenimente Timișoara

Salonul de carte Bookfest Timişoara 2018

Asociația Editorilor din România vă invită între 19 și 22 aprilie, între orele 10 și 20, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara al CCIAT (B-dul Eroilor de la Tisa, nr.22), a șaptea ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara.

MegaDojo Timișoara, octombrie 2017

O nouă ediție MegaDojo va avea loc sîmbătă, 14 octombrie 2017, la Restaurantul Universitar Politehnica Timișoara (pe Aleea Sportivilor) între orele 09 și 18.

Codecamp Timișoara, 14 octombrie 2017

Primul eveniment Codecamp din Timișoara va avea loc peste o săptămînă, în 14 octombrie, între orele 08:30 și 18:30 la Universitatea de vest (Blvd. V. Pîrvan 4).

Maraton în Timișoara, octombrie 2017

Dacă tot veni vorba de Timișoara, poate te interesează maratonul de luna viitoare. Evenimentul va avea loc în 29 septembrie între orele 8 și 15 în Piața Libertății și s-ar putea să-l găsești mai ușor urmărînd banerele cu Timișoara City Marathon.

Furtuna artistică: Sculptură-n Pom

O idee interesantă din orașul de pe malul Begăi: refolosirea lemnului după ce, în urma furtunii de duminică, 17 septembrie 2017, zeci de pomi au fost puși la pămînt în Timișoara. Timișorenii au de ales: pot să-i lase așa cum sînt (și vor ajunge lemne de foc sau îngrășămînt pentru alte plante) sau îi pot transforma în artă.

Atelier de fericire cu Andrei Xmas si Incubator 107 Timisoara

Pînă acum m-am implicat (în măsura timpului disponibil) în activitățile derulate de Incubator 107 Oradea, dar nu este singurul Incubator 107 din țară. Cei din Timișoara, de exemplu, organizează peste cîteva zile, adică vineri, 09 mai începînd de la ora 18:30 un Ateli

Saptamîna modei bijuteriilor realizate manual, noiembrie 2013

Anglofilii preferă Handmade Jewelry Fashion Week în loc de Săptămîna modei bijuteriilor realizate manual, dar indiferent de cîte englezisme bagi în titlu, evenimentul este o premieră în Romănia și este organizat la Timișoara.

în data de 23 noiembrie, începînd cu orele 17:00, Galeria Calpe din Bastion va fi locul unde sînt bineveniți toți cei care au afinități pentru

Congresul National al Studentilor la Psihologie 2013

Congresul Național al Studenților la Psihologie va avea loc între 19 și 22 septembrie la Timișoara și este un eveniment marca Cognosis care valorifică educația și o promovează într-o manieră interactivă drept componentă în procesul de schimbare și îmbunătățire a soc

Saptamîna de evenimente Tiparul Altfel, Galeria Calpe din Timisoara, aprilie 2013

Calpe-din-Timisoara-aprilie-2013.jpg Calpe-din-Timisoara-aprilie-2013.jpg

Primul contact cu evenimentul acesta l-am avut prin intermediul imaginii alăturate pe feisbuci. Pe urmă am aflat că evenimentul Tiparul Altfel va avea loc în perioada 2 - 7 aprilie 2013  în cadrul

Timishort Film Festival 2012, Timisoara

Despre Timishort se spune că este cel mai important festival de film din Romănia specializat exclusiv pe scurtmetraj, el proiectează și premiază cele mai bune filme realizate de regizori tineri din întreaga lume. Vă puteți confirma prezența pe facebook.

Conferinta Despre demnitate cu Dan Puric în Timisoara, aprilie 2012

Actorul și regizorul romăn Dan Puric lansează cartea „Fii demn!” la Timișoara. Volumul „Fii demn!” este al treilea semnat Dan Puric, precedentele cărți „Omul frumos” și „Cine sîntem” fiind deja cunoscute cititorilor timișoreni (și nu numai). în cadrul conferinței organizate în Timișoara actorul și regizorul romă

Expozitia interactiva de la Bastionul Theresa si geniul lui Leonardo da Vinci

Unul din evenimentele care are loc în perioada asta în Timișoara mi-a atras atenția: expoziția interactivă în care vor fi expuse lucrări ale lui Leonardo da Vinci. Mai precis: 30 de mașini funcționale și interactive, realizate după manuscrisele și planurile marelui renascentist. Zilele astea nu cred că voi putea ajunge în orașul de pe malurile Begăi, dar eveniment

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.