Conferință Cultura în mișcare, octombrie 2015

Seria de conferințe Cultura în Mișcare revin în octombrie în acțiune în Oradea, împreună cu revista Business News. Prima conferință va avea loc în 1 octombrie, începînd de la ora 18, la Double Tree by Hilton, Sala Varadinum update dmx05_content set `introtext`= Aleea Ștrandului 9, Oradea) și are titlul Oradea și Județul Bihor, Starea actuală și perspective de dezvoltare.

înainte de prezentări sînteți așteptați cu o cafea bună, iar după prezentări puteți degusta niște vin și să aveți o discuție liberă cu vorbitorii serii. Dacă te decizi să participi confirmă acest lucru din timp: participarea este gratuită (dar poți lăsa o donație la intrare), însă numărul de locuri este limitat (practic îi ajuți pe organizatori la asigurarea unei seri excelente).

Program:

ora 18.00 - 18.30 – Primire invitați

ora 18.30 - 19.00 – Prezentare Ciprian Moldovan (Lector universitar, dr., Departamentul de Geografie Regională și Planificare Teritorială, Facultatea de Geografie, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj Napoca). Titlul prezentării: starea infrastructurii județului Bihor și recomandări de investiții pentru perioada 2014-2020 (drumuri județene, apă-canal, drumuri comunale și infrastructură socială)

ora 19.00 - 19.30 – Prezentare Norbert Petrovici (Lector universitar, dr., Departamentul de Sociologie, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj Napoca). Titlul prezentării: Mișcarea zilnică a persoanelor ocupate și distribuția activităților economice în județul Bihor (ocupații, educație, vîrstă, sectoare de activitate).

ora 19.30 - 20.00 – întrebări și răspunsuri cu invitații

ora 20.00 - 21.00 – Degustare de vinuri

Dress Code: Elegant

S-ar putea ca un al treilea vorbitor să participe la această conferință: Adrian Hatos, prof. univ., Dep. de Sociologie-Asistență Socială, Universitatea Oradea. Informații suplimentare despre evenimentele Cultura în Mișcare găsești pe culturainmiscare.ro și pe facebook.com/CulturaMiscare.