Primul eveniment de promovare a Oradea Film Festival va fi o proiecție de filme cu o lungime sub 60 de secunde. Evenimentul se va desfășura în data de 23 iulie 2015 într-una dintre sălile Cetății Oradea, fiind urmat de o scurtă sesiune de socializare și de reacții la filmele urmăr ite. Participarea la eveniment este gratuită, atît pentru producătorii de film, cît și pentru public.

Producătorii de fime au doar două reguli: orice producție video trebuie să dureze maximum 60 de secunde pentru a fi eligibilă (cele prea lungi vor fi descalificate automat), iar în cazul folosirii unei coloane sonore in film producătorul / regizorul filmului trebuie să dețină drepturile de autor.

Cum să participi ca producător de film:

  • Scrie un scenariu, fie original, fie o parodie după un film.
  • Adună-ti cîțiva prieteni și filmează (fie cu un aparat profesional, fie unul amator, sau chiar cu telefonul mobil).
  • Editează înregistrarea astfel încît să nu dureze mai mult de 60 de secunde.
  • încarcă-l pe canalul tău de youtube ca video unlisted nu după ce te asigură că ai drepturi de utilizare a melodiilor dacă folosești așa ceva.
  • Trimite-ne locația înregistrării la adresa team (at) oradeafilmfestival.ro cu subiect “inscriere 60” și un număr de telefon.
  • în cazul că filmul tău va fi selectat vei fi contactat să le trimiți filmul organizatorilor pentru a-l putea proiecta la eveniment.

Cum să participi ca membru al publicului: du-te la cetatea Oradea în data / ora stabilite cu chef de vizionare de filme și conversație. Dacă îți aduci și prietenii vei primi un premiu special: Stima echipei OFF.

Jurizarea se va face de un comitet delegat de Oradea Film Festival (50%) și de publicul participant la eveniment (50%). Comitetul va pune accent pe următoarele criterii: scenariul filmului, calitatea regiei și a jocului actoricesc, ritmul filmului, creativitate, execuție tehnică.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
#Oradea Film Festival prezintă 60 Second Challenge - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.