Lansare de carte Reed 1331 Lupta cu întunericul la Shadows Club

Lansarea de carte este susținută de librăriile Humanitas și va avea loc vineri, 13 februarie, la Shadows Club Oradea (strada Vasile Alecsandri) începînd de la ora 20. Cartea scrisă de Monik B. Forest și Peter Priest combină acțiunea cu ele mentele psihologice și cele de groază, se spune că este scrisă într-un limbaj modern și accesibil astfel încît citittorul se poate transpune cu ușurință în lumea și trăirile personajului. Participanții la lansare vor avea ocazia să urmărească și filmulețul de prezentare realizat de cei doi autori, primul de acest gen din Romănia. Cititorii vor avea prilejul să participe la o tombolă care are 5 premii puse în joc.

Participanții la eveniment vor fi întîmpinați cu gustări, iar la deschidere trupa The wings of va prezenta o coreografie surpriză. Invitatul special este Masterpiece Romania, tribute band Metallica, care va susține un concert, promițînd celor prezenți un spectacol incendiar.

Biletele se găsesc la Clubul Shadows, la bar (informții aflați la numărul 0359 467 467), prețul unuia este de 20 de lei. Primii 100 care cumpără bilet beneficiază de o reducere de 25%.