Evenimentul sportiv caritabil, "24 de ore pentru un zîmbet" organizat de CS Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Lotus Center Oradea revine și în acest decembrie sub sigla ”Aleargă, Pedaleaz ă, Donează!”. Deja la a treia ediție, evenimentul are scopul de a strînge fonduri pentru secția de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea și are loc în perioade 19 decembrie (adică mîine, vineri) de la ora 17 - 20 decembrie ora 17 la Lotus Center. Sînteți invitați să sustineți prin donații efortul sportivilor care vor alerga pe bandă, respectiv efortul celor care vor pedala pe spinning 24 de ore încontinuu, contribuind astfel la șansa de vindecare a copiilor bolnavi de cancer.

Szokolszky István – inițiatorul campaniei (PR 186km) va alerga 24 de ore, iar dr. Cîrsteanu-Dombi András (PR 1011km) și Kecskés Dávid vor pedala 24 de ore. Sponsorii și publicul se vor putea alătura sportivilor avînd la dispoziție două benzi de alergare și două aparate spinning - participarea se poate face în schimbul unei donații în funcție de posibilitățile fiecăruia, pe bază de rezervare. Doritorii sînt rugați să ia legătura cu EnikÅ‘ Bereczki pentru rezervări (0740275268).

Cei care nu ajung la eveniment, dar doresc să ajute, pot dona orice sumă în contul: RO53INGB0000999902340276 deschis la ING Bank, titular ACS Xterra Sport Bihor, cu specificația “24h pentru un zîmbet”.

Toate donațiile vor fi folosite pentru achiziționarea de echipamente performante necesare în tratamentul copiilor bolnavi de cancer, echipamente care vor fi înmînate la sfîrșitul campaniei Spitalului de copii.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
24 de ore pentru un zîmbet, ediția a treia - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.