Provocarea comunitară (Community Challenge), caravana sportului și a mișcării în comunitate, septembrie 2014

Provocarea comunitară (Community Challenge) este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate care va avea loc în mai multe orașe din Romănia în perioada 27 septembrie – 4 octombrie 2014. Evenimentele își pro pun să promoveze mișcarea și competiția în comunitate și să fie un spațiu de promovare a unor tineri liceeni excepționali care urmează să ia parte la tabăra Creatori de viitor desfășurată la Cluj-Napoca între 9 și 12 octombrie 2014.

în cadrul evenimentului de la Oradea, organizat de Fundația Comunitară Oradea în 27 septembrie între orele 09:00 - 15:00, se strîng banii necesari pentru ca 10 elevi din Bihor să își reprezinte județul în tabăra Creatori de viitor unde vor lucra împreună cu liceeni din alte județe și coordonați de 4 mentori la idei de proiecte de dezvoltare ale propriilor comunități. Cei 10 elevi vor fi selectați pe baza aplicațiilor primite pe baza unor parametri de performanță în unul dintre următoarele domenii: educație, sport sau conduită școlară.

Cei 2 mentori confirmați pînă acum și Teodora Migdalovici și Phillip Kandal. Mai multe informații despre eveniment găsiți aici.