E bine de știut că mai sînt unii care consideră nevoia de cultură ca fiind o realitate. Mai mult: că acționează pentru a aduce ambasadorii culturii muzicale în mijlocul comunității orădene. Adică, cu alte cuvinte, Fundația Cumunitară Oradea a dezvoltat proiectu l 5 minute pentru Oradea în cadrul programului Femina.

Evenimentul va avea loc mîine, 6 mai 2014, începînd de la ora 13, pe strada Republicii (secțiunea pietonală, lîngă statuia lui Aurel Lazăr). Oprirea pentru o clipă din rutina zilnică și a problemelor cotidiene, bucuria vieții, celebrarea momentelor frumoase din viața cotidiană a fiecăruia dintre voi și scopul declarat de a socializa cu concetățenii voștri sînt în esență rezultatele pe care organizatorii și le doresc.

Mai multe informații veți afla (probabil) de aici.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
5 minute pentru Oradea - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.