După vreo doi ani de renovare și extindere (acum suprafața ocupată are 7 hectare) Grădina Zoologică din Oradea se redeschide... într-un final... Acum cîteva săptămîni zvonurile au anunțat data redeschiderii ei ca fiind 1 mai 2013, dar informația a fost infirmată. Este oficial: Zoo Oradea se va redeschide pe 27 mai (adică luni) începînd de la ora 9 dimineața.

N-am trecut pe acolo să fac poze sau să filmez interiorul... încă / de data asta... dar au fost alții, puteți să-i căutați dacă vreți să vedeți imagini. Eu le voi pune (probabil) cu ocazia deschiderii oficiale sau imediat după aceea. Acum însă vreau să vă reamintesc că biletele pentru intrarea la grădina zoologică sînt după cum urmează:

  • adulți - 10 lei
  • pensionari, studenți și copii - 5 lei
  • biletul familial - 2 părinți și un copil - 20 lei
  • biletul familial - 2 părinți și doi copii - 25 lei
  • grupurile organizate (minim 15 persoane) - 4 lei pe persoană

De asemenea, Administrarea Domeniilor Publice Oradea a decis ca pe 1 și 2 iunie (adică sîmbătă și duminică cu ocazia zilei copiilor) minorii să poată intra gratuit la Zoo Oradea.

Programul de vizitare va fi zilnic între orele 9 și 19.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
27 mai 2013, redeschiderea oficiala a Gradinii Zoologice din Oradea - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.