Corbu - turneu de lansare album, martie 2019

Nu pot spune că am auzit (prea multe?) despre formația Corbu, dar se spune că genul muzical abordat este disco easy hardcore folclorizat pe motiv că se mișcă disco, gîndesc hardcore și au rădăcini în folclor. Dacă te interesează chestia asta ar fi bine să știi că trupa va cînta în Oradea zilele asta.

Primul lor album „Zbor spre Rădăcini” a prins viață, iar turneul de promovare al albumului are loc în perioada 28 februarie – 9 martie 2019.  În Oradea vor ajunge chiar de ziua femeii, adică vineri, 8 martie 2019, într-un loc special: Studio Act (str. Crinului, nr.2). Intrarea se face de la ora 20:00, iar concertul începe la ora 21:00.

Bilete se pot cumpăra de aici.

Despre albumul Zbor spre Rădăcini: „Există o întreagă poveste în lumea sonorităților pe care ne-o propune Corbu prin acest album, o poveste ce se lasă descoperită numai prin ascultarea repetată și prin lectura simbolic-emoțională a acestui univers de armonii și vibrații. Mi s-a părut interesantă maniera în care e articulată toată propunerea muzicală, întrucât construcția motivică a albumului este una perfect logică, dar și în profund acord cu ordinea universului. Astfel, întregul mesaj pornește simplu de la afirmarea existenței în dimensiunea ei fundamentală. Nimic nu poate exprima mai bine faptul de a fi, de a ființa decât elementarul și absolut indispensabilul „inspir/expir”. (Bejinariu Corina) Albumul poate fi ascultat online aici și achiziționat în ziua concertului.