Made in Or la librăria Cărturești #Oradea

Din dorința de a aduce împreună designerii orădeni și oamenii în căutare de produse unicat Cărturești Oradea și Manifest pentru Oradea lansează mîine proiectul Made in OR la librăria Cărturești din Lotus Center. Evenimentul de lansare va avea loc joi, 28 februarie, între orele 18 și 19.

Dacă ești prin zonă și ai măcar o oră liberă ești invitat să descoperi împreună cu organizatorii creațiile semnate de Andrea Szántó x Tudoran, DDjewelry, Düde, Copăceanca, Endea - Natural Soap&Cosmetics, Rebekka Ivácson și Pocket Factory și să îi cunoști pe talentații designeri orădeni.

Proiectul Made in OR la Cărturești își propune să pună în valoare creațiile artiștilor autohtoni, să sprijine dezvoltarea industriilor creative locale și să ofere o alternativă pe o piață a produselor în serie. Astfel, începînd din luna aprilie și pînă la sfîrșitul anului 2019, Cărturești Oradea va dedica în fiecare lună un spațiu preferențial câte unui artist selectat în proiect, aducînd în fața unui public cît mai larg creații locale.