Înscrieri curs de actorie #Oradea februarie-martie 2019

 Experiment Teatru Clandestin anunțî înscrieri la cursul de actorie organizat de ei, ele vor avea loc de azi pînă în 21 martie 2019 între orele 09 și 19.

Cursurile se organizează în cetatea Oradea, corpul I, săptămînal, iar organizatorii intenționează să pună în valoare personalitatea fiecărui participant, să-i descopere aptitudinile și să le folosească împreună cu ei în mod artistic, creativ, cu multă bună dispoziție, jocuri și armonie, dar și responsabilitate și profesionalism.

Ținînd cont că arta este o căutare de adevăruri prin intermediul aparatelor noastre senzoriale ActOr sub Reflector este un program de inițiere și formare în arta actoriei și se adresează tuturor celor care vor să-și exploreze potențialul creativ, care vor să se cunoască pe sine, care vor să-și depășească limitele prin jocuri și exerciții psiho-fizice specifice. Se spune că acest curs ajută la de-mecanicizarea corpului și a minții înstrăinate din pricina sarcinilor repetitive ale cotidianului, în special cele de la serviciu și cele care țin de condițiile economice, ambientale și sociale ale celui care le practică.

Programul ActOr sub Reflector se adresează atît iubitorilor de teatru care își doresc să facă primii pași către această lume fascinantă, precum și celor care doresc să își înțeleagă și să își controleze mai bine propriile emoții, să redescopere copilul din ei și să îl lase să se joace mai întîi pe scenă și apoi și în viața de zi cu zi. În cadrul sesiunilor de cursuri vei lua contact în mod practic cu lumea teatrului și vei fi pregătit să îți asumi în mod corect situațiile să lucrezi în echipă cu regizorul și colegii de scenă, dar mai ales vei ajunge să lucrezi individual cu propriile emoții, pînă ajungi la adevăr, la acea esență care se transmite mai departe prin voce, ochi, postură…si chiar prin tăcere. Prin programul ActOr te vei regăsi pe tine, cel uitat într-un colț prăfuit, te vei distra cu tine și în final te vei cunoaște mai bine.

Prin joc și imaginație experiențele personale îți vor fi ghid cu tine pentru a te descoperi, pentru a te înțelege și a te accepta. Vei lucra pe voce, dicție, text, mișcare scenică, vei lua parte la diverse jocuri de improvizație menite să-ți dezvolte atenția, flexibilitatea, viteza de reacție și memoria, memoria afectivă fiind cea mai importantă.

Pentru mai multe informații sună la numărul de telefon: 0757365146