O cană de fericire X - Laborator de viitor

Ediția din anul 2018 a străngerii de fonduri O cană de fericire va avea loc în perioada 06 - 23 decembrie în cadrul tîrgului de iarnă din piața Unirii din Oradea.

Organizat de Rotaract Club Oradea, proiectul a ajung la a zecea ediție. În ultimii 10 ani comunitatea orădeană s-a alăturat organizatorilor pentru a aduce bucurie celor care au (avut) nevoie de ea. Anul acesta se dorește dotarea laboratoarelor din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea din dorința de îmbunătățire al calității sistemului educațional care să atragă studenți dornici să contribuie la ridicarea nivelului de trăi. Cei de la Rotaract și-au propus dotarea laboratoarelor de Anatomie, Fiziologie, Urgențe și Histologie, microbiologie și morfopatofolie cu echipamentele necesare bunei funcționări al materialului didactic.

Și-au mai propus să ajute liceul Onisifor Ghibu care va beneficia de 3 video-proiectoare ce vor veni în sprijinului materialului didactic clasic și învechit. La liceul Greco-Catolic ar fi nevoie de nișe de experimente cu substanțe toxice necesare laboratorului de chimie, ceva ce îi vor ajuta pe elevi să conștientizeze practic efectele, riscurile și modalitatea prin care diverse substanțe interacționează.

Deci, vrei să ajuți sau nu în obținerea acestor chestii? :)