Phoenix cu Sinteza - Rapsodia la #Oradea

Turneul Phoenix cu Sinteza – Rapsodia ajunge la Oradea în 4 decembrie, iar concertul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor între 19 și 21.

Biletele pot fi achiziționate:

  • pe eventim.ro și în rețeaua Eventim: magazinele Orange, Telekom, Vodafone, Carrefour, OMV, Carturesti, Humanitas si Diverta,
  • pe iabilet.ro și în rețeaua Iabilet: Flanco
  • pe bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos
  • la agenția de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor

După anul 2017, în care formația a aniversat 55 de ani de la momentul expozițiunii, Phoenix se întoarce în fața publicului cu un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia 1, emblematică pentru George Enescu. Muzica lui George Enescu nu se reduce la o cercetare ornamentală şi estetică, ea este considerată revelaţia unei realităţi ascunse.

Sinteza își propune a fi un concert caracterizat prin accesibilitate, cu toată-i mirifica metaforie, prin viziune și profesionalism, un concert în care acordurile rock și ethno-rock care au transformat formația Phoenix în unicat vor purta permanentul mesaj – unul de chemare spre rădăcini culturale astăzi lipsite de atenție.