Quark Gallery: Into the Void - Furák-Pop László

Quark Gallery propune orădenilor expoziția Into the void realizată de Furák-Pop László și avîndu-l drept curator pe David-Aron Indig. Vernisajul va avea loc vinerea asta, 16 noiembrie 2018, între orele 19 și 22 la Quark Gallery (str. Cuza voda nr. 21/A, Oradea).

Expoziția va fi deschisă pînă în 13 decembrie 2018 și se va putea vizita în zilele de sîmbătă și duminică între orele 15:00 – 22:00. În cazul în care nu puteți vizita expoziția în timpul programului, contactaține pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a programa un tur privat.

Furák-Pop László este un artist orădean cu rădăcini puternice în zona muzicii experimentale, principala lui activitate fiind trupa Mujko. Stilul său artistic este puternic influențat în zona vizualului de cultura alternativă, atît cea contemporană, cît și cea a anilor ‘60-‘70. Direcția lui poate fi descrisă ca un succesor spiritual al curentului Pop-Art Psihedelic.

Acest proiect este finanțat de Direcția de Dezvoltare și Implementare Proiecte a Consiliului Județean Bihor. Quark Gallery aparține de Asociația Culturală Ars Nobilis.