Toamna Orădeană 2018 durează doar 4 zile

Amuzant, foarte amuzant: Toamna Orădeană, ediția 2018, va fi organizată fix în perioada în care voi fi plecat la Brașov (4-7 octombrie). AntareSFest a fost anunțat acum vreo două jumate luni în timp ce gigeii de la primărie au anunțat festivalul cu nici două săptămîni înainte de a avea loc la Cetatea Oradea.

În condițiile astea e cam cinic să spui pe Facebook Anunță-ți toți prietenii și împarte bucuria de a fi orădean. Urmează o nouă ediție de Toamna Oradeana! Timp de 4 zile vom sărbători frumusețea și energia orașului nostru, cu o mulțime de concerte, mâncare delicioasă, oameni frumoși și o atmosferă de poveste. Programul celor 4 zile de eveniment va fi disponibil în curând așa că fiți cu ochii pe noi.

Evenimentul este organizat (cu deficiențe, aș completa eu) de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea și al Why Not.

Anul ăsta o să zic pas toamnei orădene (festivalului, nu anotimpului). Nu că aș pierde prea multe, nici anul trecut n-am prea dat acolo - n-am prea găsit lucruri interesante / motive să mă duc.

Comentarii   

Nic Dobre
0 # MulţumiriNic Dobre 14-10-2018 11:33
Îţi mulţumim că ai fost alături de noi, Marius. Noi, cei cu SF-ul, vedem lucrurile mai din timp. La fel vedem acum festivalul AntareSFest ediţia a III-a şi te rugăm să nu-ţi planifici nimic altceva pentru perioada 4-6 octombrie 2019! :-)
Răspunde | Raportează către un administrator

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează