Primul magazin Kik din #Oradea

Ieri a fost inaugurt iar azi a fost deschis primul magazin Kik din România. El se află în complexul de magazine Prima din Oradea (în zona fostei Înfrățirea).

Investiția de 150 de mii de euro (fără a lua în calcul stocurile) completează cele peste 3500 de magazine din Europa, are 10 angajați și cam 550 de metri pătrați, este doar primul magazin din zonă: urmează a mai fi deschise încă 10 magazine în țară, în orașele mari (cu peste 150 de mii de locuitori precum București, Piatra Neamț, Botoșani, Sighetul Marmației și Brăila).

Pînă una alta, ar fi următoarele lucruri: 70% dintre produsele ieftine, dar de calitate (cel puțin așa se spune, rămîne să-mi confirmați voi asta), vîndute în magazinele Kik sînt haine, iar restul de 30% sînt articole pentru casă (accesorii, decorațiuni, jucării, articole de papetărie, etc).

Ieri și azi, adică 20-21 septembrie 2018, prețurile din mgazin sînt reduse cu 10%. Poate reușești să ajungi la timp pentru a prinde reducerea asta. Mai multe imagini găsești aici.