Noaptea cercetătorilor europeni ediția 2018

Noaptea Cercetătorilor Europeni este sărbătorită vinerea viitoare, 28 septembrie 2018, în peste 20 de orașe din România și aproximativ 300 de oraşe europene. Evenimentul de acest an s-a prelungit și în 29 septembrie pentru o parte dintre cele mai de succes localități implicate.

În România orașele Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bîrlad, Bacău, Brașov, București, Buzău, Cîmpia Turzii, Constanța, Deva, Galați, Hunedoara, Oradea, Piatra-Neamț, Ploiești, Suceava, Tîrgu-Jiu, Timișoara, Tulcea și Zalău vor fi gazdele unor evenimente și experimente inedite, prezentări interactive, activități educative pentru copii, concursuri şi alte activități care vor îmbina știința cu învățarea și promovarea științelor ca o direcție de urmat pentru noile generații.

În Oradea Noaptea Cercetătorilor Europeni va avea loc în sala polivalentă a Universtății între orele 17 și 22.

Evenimentul este dedicat copiilor și adulților pasionați de știință, tuturor persoanelor care nu vor să rateze momentele în care cercetătorii vin să prezinte publicului cele mai noi descoperiri din laboratoare, invenții și proiecte din astronomie, biologie, chimie, inginerie sau antropologie. Ar fi bine să te duci acolo și să-ți iei și prietenii: vor avea loc demonstrații spectaculoase și concursuri cu premii pentru a recompensa creativitatea vizitatorilor.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează