Tîrg de ştiinţă la Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai

Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor, în parteneriat cu Fundatia Progress și Fundatia Comunitara Oradea și în cadrul proiectului CODE Kids – copiii fac coding în bibliotecile publice, organizează joi, 24 mai 2018, între orele 12 și 15, în holul expozițional al bibliotecii, un tîrg de știință dedicat elevilor cu vîrste cuprinse între 10 și 16 ani.

Tîrgul își propune să trezească interesul elevilor pentru științe, să dezvolte competențele de comunicare și colaborare ale elevilor, să stimuleze creativitatea și inventivitatea acestora.

Un proiect de știință poate fi: un experiment, o demonstrație, un efort de cercetare, o colecție de obiecte sau instrumente ce au legătură cu știința. Proiectele vor fi prezentate și premiate de un juriu stabilit de organizatori.

Te poți înscrie trimițînd un mesaj la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru informații suplimentare poți să suni la numerele de telefon 0359-800363 sau 0747-194346.

La înscriere e important de precizat denumirea proiectului, nume și vîrstă participanți, clubul / școala / organizația din care fac parte, descrierea proiectului (despre ce este vorba în proiect) în aproximativ 200 cuvinte, date de contact (e-mail, telefon).