Bike Fest X3 - 2018

Festivalul organizat de Hawks RC şi Black Eagles Oradea va avea loc la ștrandul cu valuri din Băile 1 mai, între 22 și 24 iunie 2018 și se adresează tuturor, indiferent de numărul de roți din dotare. Pentru cine încă n-au mai fost încă la evenimentele Bike Fest X3, ele conțin momente maxime de distracție, cu muzică bună, mîncare delicioasă, lichide răcoritoare la terasă și apă ”numa` bună” de bălăcit, în bazin.

Cu muzica bună se ocupă, după cum urmează: vineri, 20 iunie.

  • ora 20 Wrepperz
  • dupa ora 21:00 Black River Blues Band
  • iar de la 23:00 Jump Rock, HU

Sîmbătă, 21 iunie

  • ora 20:00 - C.A.S.H.
  • ora 21:30 - Orădenii de la N.O.R.
  • ora 23:00 - cîntece autentice românești, pînă noaptea tîrziu, Focul Viu

În cursul zilei de sîmbătă vor avea loc mai multe concursuri: de tras frînghia (pe echipe), mers încet, box în apă, schi în echipă, ”titirezul” și tricouri umede-fete. Premianții vor fi recompensați cu trofee și produse pregătite de sponsori. Înainte de ultima cîntare de sîmbătă seara (de la 22:30) va fi un moment special de jonglerii cu focul.

Începînd de vineri se vor putea achiziționa bilete pentru tombola Bike Fest X3. Vor avea loc multe extrageri, se vor împărți multe premii dar și un premiu surpriză, pentru un singur norocos. Toate premiile însumate depășesc valoarea de 1000 de euro.

Pentru cei interesați, cazarea se poate face la pensiunile din zonă sau la cort, în interiorul ștrandului, fără alte taxe de campare.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează