Tîrgul de carte Gaudeamus 2018

Tîrgul Gaudeamus revine la Oradea între 9 și 13 mai 2018 în Piața Unirii. Este evenimentul cu numărul 105 din seria pe care Radio România a inaugurat-o în urmă cu peste douăzeci de ani, o serie care a devenit unul dintre cele mai longevive proiecte culturale derulate în ţara noastră – Programul Lectura.

Programul de vizitare este următorul: de miercuri pînă sîmbătă între orele 10.00 şi 20.00, duminică între orele 10.00 şi 15.00; accesul este liber (ca de obicei), atît pentru pasionaţii de lectură și cărți, cît şi pentru cei care vor intra doar din curiozitate.

Ediția 2018 este organizată în colaborare cu Primăria Oradea și cu Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune.
Oferta va reuni elementele specifice unui eveniment expoziţional dedicat cărţii - mii de volume care abia aşteaptă să fie luate cu asalt de cititori, lansări şi prezentări de carte, întîlniri cu scriitorii – dar şi muzică bună, ateliere de creaţie, concursuri cu premii atractive, dedicate vizitatorilor, și un spațiu dedicat Centenarului.