Oradea ne unește – Concert folcloric de gală

Peste două zile, vineri, 20 aprilie 2018, Oradea va găzdui un concert folcloric de gală care îi reunește pe cîțiva dintre cei mai importanți artiști români ai momentului. Sub numele „Oradea ne unește!” spectacolul este dedicat sărbătorii din 20 aprilie (eliberarea de sub ocupația bolșevică a lui Bela Kun de cătree armata românească comandată de generalul Traian Moșoiu în 1919).

Evenimentul va avea loc între orele 19 și 21 la Casa de Cultură a Sindicatelor, prețul biletelor e de 20 de lei (ele se achiziționează de la casa de bilete a Casei de Cultură între orele 09 și 17).

La 99 de ani de la acel moment istoric orădenii (și nu numai!) sînt invitați să se bucure de un spectacol folcloric în cadrul căruia îi vor putea asculta pe unii dintre cei mai îndrăgiți interpreți populari naționali: Veta Biriș, Ionuț Fulea, Sava Negrean, Cornel Borza, Leontin Ciucur și Otilia Haragoș. Alături de aceștia pe scenă vor urca și 3 tinere talente ale folclorului bihorean: Mădălian Ilea, Andrei Corb și Iulia Lucaciu. Spectacolul va avea atît momente orchestrale, cît și momente de dansuri populare din județul Bihor și va fi prezentat de Iuliana Tudor.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează