Săptămîna sportului și sănătății la Universitatea din Oradea

Evenimentul organizat de Facultatea de Geografie, Turism și Sport va avea loc zilnic în perioada 23 aprilie - 27 aprilie 2018 în cadrul Universității din Oradea (în campusul de pe strada Universității, nr. 1 sau la locul de desfășurare, în funcție de sportul ales).

La competițiile și activitățile recreative pot participa atît studenți cît și elevi din clasele X-XII. Au de ales între competiții de mini-fotbal, handbal, streetball și volei și activitățile recreative tenis de cîmp sau de masă, cros, escaladă, floorball, ciclism, rafting, pilates, kangoo Jumps, Streching și relaxare și Exatlon.

Înscrierile se pot realiza pînă poimîine, 18 aprilie 2018 pe baza completării unui formular de înscriere aferent categoriei (elevi, studenți, cadre didactice/personal administrativ) care va fi trimis la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. avînd subiect sportul pentru care se optează.

Regulamentul de organizare și desfășurare al evenimentului dar și formularele de înscriere se pot descărca și de la adresa aici (a se citi cu atenție!).