Seminar: de la Idee la Valoare

Marți, 24 aprilie 2018, între orele 17 și 22, CREFOP Oradea organizează la sediul lor (Piața 22 Decembrie, nr. 12A) un seminar intitulat de la idee la valoare.

Seminarul se adresează tuturor antreprenorilor ce doresc să își dezvolte afacerea și celor ce vor să înceapă una considerîndu-se că prea rar se pune accent pe importanța unei componente juridice solide a strategiei inițiale a start-up-ului - începînd cu alegerea formei legale potrivite, cu înregistrarea, protejarea și exploatarea drepturilor de proprietate intelectuală și continuînd cu asistența specializată pe zona contractuală.

Mircea Buzlea (expert în proprietatea inteleactuală) și Dacian Coita (consultant financiar și expert antrepenorial) vor susține prezentările și vor răspunde la două întrebări esențiale:

  • ce măsuri pot lua antreprenorii pentru a-și proteja ideea de afaceri și portofoliul de proprietate intelectuală atunci cînd încep demersurile pentru obținerea unor surse de finanțare, avînd în vedere că ideile de afaceri în sine nu sînt protejate de lege prin drept de autor.
  • care sînt sursele de finanțare alternative la care poate apela un antreprenor pentru a-și dezvolta ideea de afacere.

Taxă de participare:

  • dacă-ți iei biletul pînă în 16 aprilie el costă 100 lei
  • prețul standard este 150 lei (17-24 aprilie 2018)

Inscrierile se fac aici: https://goo.gl/forms/FTBBk7JMX85OXSw43

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează