Universitatea din Oradea, în parteneriat cu Primăria Oradea, Ansamblul ”Datini din Bihor”, Asociația Folclor Fără Frontiere, asociațiile studențești: CCSISEO/IEMI, USO, AIESEC, ELSA, ASMO, ASSO și CCSISEO organizează Festivalul Mărțișorului în Piața Unirii joi, 1 marite 2018, începînd cu ora 17.

Organizatorii spun că vei avea șansa să faci parte din cel mai mare mărțișor uman și să joci hora mărțișorului. De asemenea, vei avea parte de surprize pregătite de studenții și cadrele didactice de la Universitatea din Oradea. Te poți duce în hainele obișnuite sau costum popular.

Dacă dorești să primești certificat de participare înscrie-te folosind formularul on-line: https://goo.gl/forms/pPRXfDRzurnjsOt43

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Festivalul Mărțișorului 2018 în Piața Unirii - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.