Tot joi, 22 februarie, dar de la ora 18:30, la librăria R&R de pe strada Vasile Alecsandri nr 8, ești așteptat cu cartea preferată la prima întîlnire a clubului de lectură O carte pe lună.

Primul club a fost lansat acum 4 ani la Timișoara, iar al doilea anul trecut la Arad. Clubul din Oradea este independent, a luat naștere din pasiune pentru lectură, iar participarea la întîlnirile lunare este deschisă oricui (au loc în ultima joi din lună la ora 18:30).

Ce se citește? Lunar este cîte o tematică stabilită împreună cu participanții clubului de lectură, anunțată cu o lună înainte pentru a avea timp destul să se aleagă titluri și să se citească cărțile.

Dacă nu ai citit o carte pe tematica lunii nu este problemă. Ești așteptat la club să descoperi cum funcționează și să participi activ la discuții.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
O carte pe lună #1 la librăria R&R - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.