Redescoperă Bihorul pe bicicletă: Biserici de lemn

Agenția de Management al Destinației Bihor te invită la o nouă ediție a evenimentului ”Redescoperă Bihorul pe bicicletă - Drumul Bisericilor de lemn” care va avea loc sîmbătă, 28 octombrie 2017, între orele 10 și 19. Asta înseamnă o zi de pedalat în Munții Codru Moma, pe raza comunelor Lazuri de Beiuș și Tărcaia.

Startul celei de-a opta ediții a evenimentului Redescoperă Bihorul pe bicicletă se va da din curtea bisericii de lemn din Lazuri de Beiuș la ora 10. Deplasarea din Oradea pînă la Lazuri de Beiuș și retur se va face contra cost, cu un autocar de 50 de locuri care va porni din fața Universității din Oradea la ora 07:45, la care este atașată o remorcă cu o capacitate de 25 de bicilete, iar restul de 25 de biciclete vor fi transportate separat cu ajutorul unei camionete. Formularul de înscriere este aici și fi valabil pînă mîine (vineri, 27 octombrie) la ora 12. Biletul în valoare de 30 de lei va putea fi achiziționat în ziua evenimentului.

Traseul propus este în circuit, are o lungime de 22.8 kilometri cu o dificultate medie, din care 60% este pe asfalt, 30% pe drum forestier, iar 10 % pe drum agricol. Pe o porțiune de circa 800 de metri este o urcare, pe drum neasfaltat cu înclinație cuprinsă între 10%-15 %. Această variantă de traseu este recomandată pentru bicicletele de tip mountainbike. În caz de precipitații traseul va fi parcurs în totalitate pe asfalt și pe o distanță de 23.8 km, iar dacă vor avea loc schimbări majore în ceea ce privește vremea, tura va fi amânată. Această variantă de traseu poate fi efectuată cu orice tip de bicicletă.

Persoană de contact Gabriel Bonaciu – 0770 873 455 între 08:00 și 18:00.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează