Ești pasionat de astronomie, iți place să explorezi și visezi să vezi stelele de aproape? Era Park invită în perioada 27-29 octombrie copiii din Oradea și din zonă să facă cunoștință cu Universul fascinant în care se aflăm (spectacolele se adresează participanților cu vîrste între 5 – 14 ani și însoțitorilor acestora).

La sfîrșitul acestei săptămîni vei avea parte de lecții interavtive de astronomie în cadrul proiectului Școala Planetelor. Spectacolul durează 35-40 de minute și se repetă din oră în oră în intervalul 10:00 – 18:00 pe durata celor 3 zile de eveniment.

Școala Planetelor este un proiect inedit ce își propune să îmbine educația și distracția, reprezentînd o metodă nouă şi modernă de a-i atrage pe copii spre cunoaştere şi ştiinţă. Într-un planetariu gonflabil copiii învaţă despre sistemul solar și galaxii, dar și despre fiecare planetă în parte. Vor ajunge  să asiste la simulări de coliziuni între acestea.

Accesul este gratuit şi se face pe bază de programare telefonică prealabilă la numărul de telefon 0760.89.68.68 în limita locurilor disponibile.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Școala Planetelor la Era Park #Oradea, octombrie 2017 - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.