Din ce s-a anunțat pînă acum vremea va ține cu voi: o tură cu bicicletele prin satele din apropierea Oradei a fost anunțată duminică dimineață, 22 octombrie 2017, între orele 10 și 15.

Întîlnirea înainte de plecare va fi pe platoul din fața magazinului Crișu. Traseul pe care vei pedala este Oradea - Săldăbagiu de Munte - Paleu - Cetariu - Șișterea - Șusturogi. Întorcerea în Oradea se va face prin pădurea Săldăbagiu (pentru a ajunge pe strada Gheorghe Doja, în capăt).

Lungimea traseului este 60 de km, dificultatea lui fiind una ușoară spre medie. Zona e superbă. Popas: Lac Șișterea. Echipamentul este obligatoriu.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Călător pe două roți, cu bicicleta pînă-n Șișterea și Șușturogi - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.