O nouă ediție SkirtBike va avea loc în după-amiaza zilei de 3 septembrie 2017 între orele 16 și 19. Participarea la eveniment este gratuită, iar organizatorii vor oferi fiecărei bicicliste un bilet la o tombolă ale cărei premii au fost oferite de către sponsori.

Traseul plimbării pe bicicletă va fi: Parcul de lîngă Grădina Zoologică - bulevardul Decebal - podul Decebal - strada Ady Endre - strada Iosif Vulcan - parcul Libertății - podul Dacia - piața Emanuil Gojdu - teatrul de vară din cetatea Oradea.

SkirtBike Oradea reprezintă comunitatea femeilor de toate vîrstele care care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport, oferind o alternativă șic acestei activități în care au găsit un mod de exprimare și chiar un stil de viață. Oradea face parte din mişcarea naţională SkirtBike începînd cu anul 2014, fiind cel de-al 13 oraş din ţară care s-a alăturat acestei iniţiative. Pe plan local asociaţia parteneră este Rotaract Club Oradea în calitate de organizator principal.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
O nouă ediție SkirtBike #Oradea în 3 septembrie 2017 - Dan-Marius Sabău - evenimente Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.